Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Monden-Clubbing

FOTO | Fotbalistul aiudean Andrei Cordea, și-a cerut iubita în căsătorie în Dubai, într-un cadru de poveste

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Fotbalistul aiudean Andrei Cordea, și-a cerut iubita în căsătorie în Dubai, într-un cadru de poveste

Recent, fotbalistul Andrei Cordea, originar din Aiud, și-a cerut iubita în căsătorie, după aproape 7 ani de relație. Sportivul, a organizat cererea în căsătorie într-un cadru spectaculos, în Dubai, iar răspunsul Georgianei Dima a fost unul afirmativ.

Citește și: FOTO-VIDEO: Aiudeanul Andrei Cordea, prezentat oficial la Al Tai (Arabia Saudită) | Contract de aproape 3 milioane de euro pentru fotbalistul din Alba

Fotbalistul și-a surprins partenera cu un cadru romantic, decorat de baloane roșii care au completat inscripția 3D cu marea întrebare „MARRY ME” (Te căsătorești cu mine?). Din decorul de poveste nu au lipsit lumânările, buchete și petale de trandafiri roșii, simbol al iubirii și al pasiunii.

Andrei Cordea a făcut anunțul printr-o postare pe pagina de Instagram, însoțit de mesajul „She said yes” (A spus da).

Totul a fost o surpriză pentru Georgiana Dima. „Pentru mine a fost o surpriză! Nu m-am așteptat deloc! A fost de vis! a declarat pentru ziarulunirea.ro, tânăra.

Încă nu ne-am făcut planurile de nuntă, având în vedere că cererea s-a întâmplat cu puțin timp în urmă. Încă ne bucurăm de acest moment, dar cu timpul o să planificăm totul. Viitorul nostru, sperăm să fie la fel sau chiar și mai frumos decât prezentul! Ne dorim să fim sănătoși și să avem o familie frumoasă!„, a adăugat Georgiana Dima.

Andrei Cordea, fotbalistul în vârstă de 25 de ani, a plecat de la FCSB în luna august a anului trecut și a semnat cu Al Tai, formație din Arabia Saudită. Andrei Cordea, era un fotbalist cu selecții la naționala României în momentul plecării sale. Cu debutul făcut în 2018, Cordea a obținut ultimele două selecții chiar în ultimul sezon al lui la FCSB, 2022/2023, jucând 45 de minute în meciul amical cu Slovenia, din noiembrie 2022, scor 1-2.

Andrei Cordea a strâns 95 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile, înscriind de 16 ori și oferind 13 pase decisive de-a lungul celor două sezoane în tricoul „roș-albastru”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 4 – 10 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 4 – 10 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Silent Hour / The Silent Hour: Martor fără glas Avanpremiera Regia: Brad Anderson Cu: Joel Kinnaman, Mark Strong, Mekhi Phifer, Michael Eklund, Sandra Mae Frank Gen Film: Crima, Thriller Durată: 101 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea