Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Femeie de 54 de ani găsită în comă într-o locuință din Alba Iulia. Pompierii au fost chemați să intervină pentru deblocarea ușii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii au fost solicitați duminică seara, în jurul orelor 21.00, să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat pe strada Henri Coandă din Alba Iulia. Înăuntrul imobilului aceștia au găsit o persoană în comă.

Pompierii Alba Iulia au intervenit duminică seara pentru deblocarea ușii unui apartament din municipiul Alba Iulia. La fața locului s-a intervenit cu o autoscară și o ambulanță SMURD.

Din primele informații, în interiorul apartamentului a fost găsită o femeie de 54 de ani, în comă. Victima a fost transportată la UPU Alba Iulia.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea