Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Fane Fogoroşi şi Arena Alba Iulia la a doua victorie consecutivă din Liga a IV-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arena Alba Iulia a câştigat meciul din această seară în faţa nou-promovatei Mureşul Vinţu de Jos, cu scorul de 1-0 (0-0) prin reuşita lui N. Găldean, din partea secundă, în minutul 54. Pe Stadionul Cetate II din Alba Iulia, aproximativ 200 de persoane au asistat la un meci care a început echilibrat, dar Arena a arătat că este superioară echipei din Vinţu de Jos, deşi emoţiile nu au lipsit pe finalul meciului.

Echipa patronată de fraţii Florea este la al doilea succes consecutiv şi conduce Liga a IV-a, la egalitate de puncte cu FC Cugir. Arena Alba Iulia a câştigat derby-ul primei etape, tot cu 1-0, în faţa Industriei Galda de Jos.

A fost o victorie grea, dar meritată. Mă bucur că suntem la al doilea succes. Este prea repede să vorbim de promovare, vrem să tratăm fiecare meci cu seriozitate şi vedem pe urmă”, a declarat la finalul meciului, Fane Fogoroşi, antrenorul Arenei.

Iată cele două distribuţii:

Arena Alba Iulia: Barna – Stan, Pop, Simtion, Circov, Hârceagă, Cocoară, Mercean, Găldean, Savu, Brânză.

Mureşul Vinţu de Jos: Roman – Barb, Onu, Agripini, Sârbu, Răcătăian, Fleacă, Bîldea, Javla, Trăscăian, Mitea.

[nggallery id=208]



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea