Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Euro Şpring are doi jucători la Campionatul Mondial de Minifotbal!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tanase Euro SpringEchipa de Liga a 4-a Euro Şpring are doi jucători care au fost incluşi în lotul naţional al României, care participă în această perioadă la Campionatul Mondial de Minifotbal, din SUA.

Sibienii Gabriel Tănase şi Mircea Popa au fost înregimentaţi în această iarnă de echipa nou-promovată din judeţul Alba, dar deocamdată nu au debutat oficial. Euro Şpring a stat în prima rundă, întrucât CSO Cugir a anunţat că se retrage, iar acum respectivii „tricolori” vor lipsi şi următoarele două etape.

Sibienii Gabriel Tănase şi Mircea Popa vor participa la Campionatul Mondial de Minifotbal, conform site-ului www.sibiu100.ro. Campionii Europeni au fost selecţionaţi de către Tiberiu Lajos pentru competiţia supremă în acest sport. Întrecerea va avea loc în Statele Unite ale Popa Euro SpringAmericii, în perioada 20-30 martie. Cei doi sibieni fac parte din lotul de 15 jucători ce vor reprezenta România la prima ediţie a competiţiei, turneu pe care cvintupli triumfători ai trofeului european, pornesc cu prima şansă ca să îl câştige. Lotul tricolorilor este compus din următorii fotbalişti: Cristian Popa, Bogdan Rădulescu, Dan Nicolae, Gabriel Tănase, Mircea Popa, Alin Iacob, Adrian Călugăreanu, Cosmin Nicolin, Iulian Apostol, Toma Vincene, Emilian Chivu, Radu Dumitru, Gabriel Crăciun şi Ciprian Ursu.

Campionatul Mondial de Minifotbal se va desfăşura în perioada 20-30 martie. Toate meciurile tricolorilor vor putea fi văzute în direct pe Sport.ro.

Programul este următorul:
România-India (21 martie, ora 02.00)
România-Mexic (22 martie, ora 23.00)
România-Germania (23 martie, ora 02.30)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea