FOTO| Elevă a Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, calificată la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică „Solomon Marcus”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Elevă a Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, calificată la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică „Solomon Marcus”

Eleva plutonier Bianca Șerbana (clasa a XII-a) s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Lingvistică „Solomon Marcus”. Îndrumată de profesoara de limba română, Cosmina Mircea, eleva a participat în fiecare an la competiția județeană, obținând mențiuni.

În acest an, perseverența i-a adus Biancăi premiul întâi și calificarea la etapa națională. Bianca reușește să îmbine rațiunea cu sensibilitatea, printre pasiunile ei numărându-se lectura, desenul și robotica.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Olimpiada de Lingvistică „Solomon Marcus” pune în valoare abilitățile lingvistice ale elevilor în relație cu modelul matematic al comunicării și se bazează pe nivelul de cultură generală al elevilor. De asemenea, rolul olimpiadei este de a dezvolta competenţa-cheie fundamentală, aceea de „a învăţa să înveţi”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419