Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO. Dragoș Leca, elevul Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, a luat locul II la concursul de frumusețe masculină ”Mister Transilvania” 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dragos-lecaDragoș Leca, elevul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a luat premiul II la concursul de frumusețe masculină ”Mister Transilvania”,  ce a avut loc vineri, la  Castelul Karolyi din Carei, în județul Satu Mare.

Astfel, Dragoș Leca a primit o distincția ”Mister Carpați”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La concurs au fost selectați să participe 14 tineri din Regiunea Transilvania.  În finală au fost desemnați cinci câștigători. Mister Transilvania a fost obținut de Silviu, un tânăr de 26 de ani din Hunedoara.
Dragoș Leca s-a clasat pe poziția a II-a și a luat premiul ”Mister Carpați”.

Dragoș este în clasa a XI-a, la profilul filologie-franceză, și se gândește să urmeze Academia de Poliție din București.

mister-transilvania01În clasa a IX-a, el a câștigat premiul de Mister Popularitate, în cadrul concursului organizat de ziarul ”Unirea”, fiind cel mai votat boboc de internauți. Dragoș are 17 ani și 1,95 înălțime.

Juriul concursului ”Mister Transilvania” a format din persoane avizate din lumea modei. Este vorba despre: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

În cadrul evenimentului au fost prezentate colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit.

Modelele au fost aranjate de către hair stylistul Arabela Sulyok, iar de machiajele lor se vor ocupa Vladiana Crișan și Larisa Bukva.

De asemenea, au avut loc și momente muzicale oferite de către Romina Sîrbe și Cristian Totpati.

mister-transilvania02

[nggallery id=2756]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea