Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Dr. Raed Arafat a fost prezent în cursul nopții pe Valea Sebeșului, în localitățile afectate de viitură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dr. Raed Arafat, șerful DSU vizitat în cursul nopții valea Sebeșului, în satele localitățile afectate de viitură

La sediul Prefecturii Alba, sâmbătă spre miezul nopții a a vut loc ședinta extraordinară a Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență pentru gestionarea situatiilor de urgenta generate de fenomenele meteo extreme produse in zona Rachita, Salistea, Secășel si Pianu, unde alătuei de prefectul județului Alba au participat și reprezentanții CJ. De asemenea au fost convocați și cei de la Electrica, DSP și alți directori de deconcentrate.

citește și: FOTO/VIDEO AERIAN. Inundațiile din Sudul județului Alba. Imagini de coșmar: Mașini luate de apă și zeci de gospodării inundate. Localnică: “Sunt de 80 de ani, dar așa ceva nu am văzut niciodată”

Ulterior, acesta s-a deplasat in teren pentru evaluarea situației din zonele lovite de ape și identificarea soluțiilor necesare,  in sprijinul localnicilor și autoritatilor locale.

O viitură puternică a făcut prăpăd, sâmbătă după-amiază pe Valea Sebeșului, unde mai multe drumuri și terenuri au fost inundate de ape, care au depăşit câțiva zeci de centimetri. Au fost distruse poduri, afectate locuințe, stâlpi de electricitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea