Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Doi atleți din Alba, rezultate remarcabile la Campionatul Mondial de Atletism din Polonia. Pe ce locuri s-au clasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Doi atleți din Alba, rezultate remarcabile la Campionatul Mondial de Atletism din Polonia. Pe ce locuri s-au clasat

În perioada 25 martie 2023 și până pe 01 aprilie 2023, la Torun, în Polonia, se desfășoară World Masters Athletics Indoor Championships.

La competiție participă peste 4100 de atleții la toate probele și toate categoriile de vârstă de la 35 ani până la 100 de ani. Sunt prezenți sportivi din 88 de țări de pe toate continentele.

România este prezentă la eveniment cu 47 de atleți. Din județul Alba, au onorat competiția, Aurelian Zăgrean legitimat la CSM ,,Mica Romă” Blaj și Vasile Hârjoc de la C.S. ,,Metalurgistul” Cugir.

În prima zi a competiției, la proba de cros – categoria+45, Aurelian Zăgrean a terminat cursa de 8 km pe locul 15 cu timpul 32 min.0 6sec, la individual și locul 4 cu echipa de la + 40 ani. În aceeași zi a concursului, la categoria+ 70, Vasile Hârjoc a finalizat proba de 6 km – cros pe locul 5 cu timpul de 27min. 34 sec.la individual.

Sâmbătă, 01 aprilie 2023 , Hârjoc, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean, participă și la proba de semimaraton ( 21.097 km). Vom reveni cu detalii la finalul campionatului de la Torun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea