FOTO| Dezinfectare a zonelor intens circulate din Sebeș. Dorin Nistor: „Vom trece cu bine peste această perioadă. Să fim oameni pentru oameni!”

Într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, îndeamnă la calm, solidaritate și responsabilitate în această perioadă grea pentru locuitorii orașului.

„La Sebeș, ne-am preocupat constant de curățenia orașului și de dezinfectarea zonelor intens circulate, a spațiilor comune din cartierele de blocuri, pentru a ne proteja locuitorii. Chiar în cursul dimineții, echipa de la SPAP (din imagini) a intervenit cu soluții dezinfectante.

ELIT

CITEȘTE ȘI: FOCAR de COVID-19 la o firma din Sebeș

Vă rugăm să rămânem în continuare precauți, să respectăm măsurile de protecție stabilite de autorități. Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității.

Avem un număr de 131 de persoane în izolare, iar Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială le sunt aproape.

Mihail David - 2020

Vă rugăm să rămânem un sprijin și pentru toți cei testați pozitiv, pentru persoanele vulnerabile din orașul nostru. Cu calm, cu responsabilitate și cu solidaritate vom trece cu bine peste această perioadă. Să fim oameni pentru oameni!”, a scris Dorin Nistor pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...