Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: David George Cozma (CSŞ Blaj), două medalii de bronz la naţionalele de atletism ale juniorilor 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atletul David George Cozma (CSŞ Blaj) a cucerit medalia de bronz în cadrul etapei finale a Campionatelor Naţionale Under 16, competiţie atletică ce a avut loc la Craiova.

Antrenat de Ioana Bozdog (din Aiud), sportivul din „Mica Romă” a urcat pe treapta a treia a podiumului cursei de 1500 de metri, cu un nou record personal.

Ulterior, David Cozma a reuşit aceeaşi performanţă, respecil medalie de bronz în proba de 800 de metri, din nou cu record personal (2:04.78), îmbunătăţindu-şi timpul personal cu 6 secunde.

„Sunt mulţumită, George a realizat medalie naţională cu PB. A doua medalie, în proba de 800 de metri, a însemnat o surpriză plăcută, mai ales că ni nou a reuşit un record personal„, a spus antrenoarea Ioana Bozdog.

La concursul rezervat juniorilor 3, au mai fost prezenţi competitori din Alba, cel mai bun loc fiind în proba de 3000 metri marş, poziţia a 4-a, reuşită de Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia).

Rezultate:

*feminin, 400 de metri: Bianca Macarei (CS Orăşenesc Cugir) – locul 17 (timpul 68.38), Sorina Adelina Oniga (CSO Cugir) – locul 29 (78.85), antrenor Gheorghe Hăprian;

*marş, 3000 metri feminin: Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – locul 4 (timpul 16:56.22), Natalia Amalia Pavel (CS Unirea Alba Iulia) – locul 8 (18:27.44), Victoria Maria Cioruţa (CS Unirea Alba Iulia) – locul 10 (19:47.81), antrenor Marian Bucerzan;

*masculin, 1500 metri: David George Cozma (CSŞ Blaj) – locul al treilea, cu rezultatul 4:22.41. A mai participat Ioana Darian Mocan (CSŞ Blaj) – suliţă, clasată pe locul al 7-lea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea