Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. ”Cupa majoretelor”, la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Fetele din clasele a X-a, câștigătoarele ediției din acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 7 iunie 2017, la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a desfăşurat concursul de dans sportiv ”Cupa majoretelor”, ajunsă la cea de a XV-a ediţie. Competiţia pompoanelor colorate se înscrie în rândul activităţilor extracurriculare mult aşteptate şi minuţios pregătite.

Cu fiecare ediţie se adaugă experienţă, talent, încredere, dăruire şi originalitate. Ţinutele alese tot mai atent şi cu bun gust, împreună cu mişcările graţioase dau fiecărui exerciţiu prezentat farmecul şi entuziasmul adolescentin. Cele trei echipe înscrise în concurs au etalat ţinute colorate şi asortate, au dovedit simţ artistic, talent, sincronizare şi flexibilitate.

La cea de a XV-a ediţie a ,,Cupei majoretelor” câştigătoare a fost echipa fetelor din clasele a X-a, care au îmbrăcat frumoase ţinute în alb şi negru. Echipa a fost constituită din Teodora Groza, Alexandra Buzducea, Teodora Leahu, Mara Ciucă, Carla Holom, Alexia Ţurcă, Beatrice Pastor, Cristina Oltean, Anca Bădoiu, Ioana Tomoioagă, Ramona Gălăţan, Cosmina Sprinjean, Andrada Ilie, Oana Revnic, Mihaela Ristea, Alina Teodorescu şi mascota, Vlad Velţan.

Fetele din clasele a XI-a, în ţinute alb-roşu şi câştigătoarele ediţiei 2016, au ocupat, anul acesta, locul II pe podium. Boboacele, au ales ținuta alb-roz şi au avut o reprezentaţie foarte bună.

Juriul a fost format din maiorul Lucian Moldovan, maiorul Lucian Rusu, profesorul Ionuţ Şopterean şi jurnalistul Robert Ghergu.

Pentru o oră, platoul colegiului naţional militar albaiulian a fost invadat de muzică, culoare, veselie, dans şi coregrafie. În aplauzele participanţilor, câştigătoare au fost toate cele trei echipe, spectacolul oferit fiind unul specific unei instituţii de învăţământ militar.

[nggallery id=4125]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea