Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cum arată mâncarea primită astăzi de pacienții Spitalului Municipal din Blaj: Porții mai generoase și gustoase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum arată mâncarea primită astăzi de pacienții Spitalului Municipal din Blaj: Porții mai generoase și gustoase

Pacienții Spitalului Municipal din Blaj se bucură în acest moment de porții de mâncare mult mai generoase decât cele cu care oamenii din țara au fost obișnuiți până acum.

Așa reiese și din fotografiile primite de ziarulunirea.ro, care arată cum se prezintă meniul de astăzi pentru pacienți.

CITEȘTE ȘI: Primăria Blaj intervine pentru îmbunătățirea hranei în cadrul Spitalului Municipal

De menționat est că, Blajul este singurul oraș din județul Alba care a subvenționat o cotă parte din hrana bolnavilor, pentru a le îmbunătăți condițiile în care se însănătoșesc.

CITEȘTE ȘI: Vindecă-te, dacă poți! Micul, prea micul, dejun la Spitalul din Blaj

În cursul anului trecut, Primăria Blaj a mai intervenit în a ajuta spitalul din oraș cu bani pentru porțile de mâncare ale pacienților.

În acest sens, a fost aprobată suplimentarea din bugetul local, cu până la 50% a alocațiilor financiare, destinate pentru hrana zilnică a pacienților internați în spitalul din Blaj.

La sfârșitul aceleiași întâlniriide lucru, administrația locală și conducerea spitalului și-au reafirmat hotărârea de a continua proiectele de investiții în infrastructura și dotarea spitalului, politica de atragere de cadre medicale calificate, însă au concluzionat că este necesară și o mai mare atenție pentru creșterea calității serviciilor de cazare a pacienților din spital, astfel încât problemele semnalate legate de cantitatea și calitatea harnei să fie eliminate cât mai curând posibil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea