Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Blaj intervine pentru îmbunătățirea hranei în cadrul Spitalului Municipal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Blaj intervine pentru îmbunătățirea hranei în cadrul Spitalului Municipal

Primăria Municipiului Blaj a luat act de apariția în spațiul public a informațiilor în legătură cu porțiile de hrană la micul dejun de la Spitalul Municipal Blaj!

În această dimineață, într-o ședință de urgență, au fost solicitate clarificări conducerii spitalului în legătură cu situația relatată atât în presa județeană, cât și pe rețelele de socializare!

La discuțiile purtate, conducerea unității sanitare a arătat că alocația de hrană la Spitalul din Blaj respectă întocmai prevederile Hotărârii Guvernului României nr. 470/21.04.2021! Spre exemplu, pentru un bolnav internat, fără diagnostic special, alocația de hrană/zi este de 11 lei, insuficientă pentru a asigura pacienților porții de hrană adecvate!

Ca o soluție imediată, Spitalul Municipal Blaj a cerut municipalității suplimentarea din bugetul local a alocațiilor finaciare pentru hrana pacienților, solicitare cu care Primarul Municipiului Blaj a fost de acord!

În acest sens, a fost aprobată suplimentarea din bugetul local, cu până la 50% a alocațiilor financiare, destinate pentru hrana zilnică a pacienților internați în spitalul din Blaj!

La sfârșitul întâlnirii de lucru, administrația locală și conducerea spitalului și-au reafirmat hotărârea de a continua proiectele de investiții în infrastructura și dotarea spitalului, politica de atragere de cadre medicale calificate, însă au concluzionat că este necesară și o mai mare atenție pentru creșterea calității serviciilor de cazare a pacienților din spital, astfel încât problemele semnalate legate de cantitatea și calitatea harnei să fie eliminate cât mai curând posibil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea