Rămâi conectat

Curier Județean

Foto Cugir: Vistian Blaga a fost reales preşedintele Consiliului Director al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sala de conferinţe a Casei Orăşeneşti de Cultură din Cugir s-a desfăşurat joi, Adunarea Generală de dare de seamă asupra activtatii desfăşurate de Consiliul Director al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir pe anul 2012.

Reprezentanţii CARP au analizat de asemenea, în conformitate cu prevederile statutare activitatea organizatorică şi financiar-contabilă, au ales noul Consiliu Director precum şi Cenzorul Casei de Ajutor Reciproc.

În raportul de activitate pe anul trecut, prezentat de preşedintele Vistian Blaga s-a evidenţiat faptul că anul 2012 a fost un an cu rezultate bune atât în ce priveşte primirea de noi membri cât şi în acordarea de împrumuturi.

Astfel, în anul trecut au fost înscrişi în evidenţă casei 190 de membri, cu 121 de membri mai mulţi faţă de 2011, s-au acordat plăti la 1.015 solicitări de împrumut, în valoare totală de 1.934.470 lei, faţă de  anul precedent suma împrumutată fiind mai mare cu 223.580 lei.

Tot în anul 2012, din veniturile Casei, Consiliul Director a aprobat acordarea de ajutoare nerambursabile unui număr de 171 de membri, în valoare totală de 30.379 lei, după cum urmează: 23. 534 lei pentru 37 decese; 2.800 lei pentru 20 proteze dentare;  940 lei pentru 24 ochelari de vedere;  2.305 lei pentru 36 bilete de tratament; 200 lei pentru proteze auditive; 300 lei la Federaţia Pensionarilor ,,Omenia”.

Tot din bilanţul activităţii Casei pe anul trecut mai rezultă că s-a continuat acţiunea ,,Bunicii Casei Pensionarilor”, ocazie cu care la un număr de 8 membrii cu vârsta peste 85 de ani, li s-au făcut fotografii şi au fost publicaţi în revista ,,Omenia”. A fost evidenţiat de asemenea, faptul că în perioada raportată la sediul Casei s-au realizat mai multe audienţe susţinute de directorul Casei Judeţene de Pensii Alba, Alexandru Retegan la care s-au înscris peste 60 de persoane.

La finalul reuniunii, reprezentanţii CARP au ales noul Consiliu Director, pentru o perioadă de 4 ani.  În fuctia de preşedinte a fost reales Vistian Blaga, iar ca membri ai Consiliului au fost aleşi: Mihail Breaz şi Simion Voişan. Cenzorul Casei a fost realeasa Angela Gârlea.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea