Rămâi conectat

Sport

FOTO, CSU Alba Iulia – SCM Timişoara 72-78 | Eșec pentru formația lui Manuel Rodriguez, după o cădere în partea secundă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a suferit un eșec intern, în Sala „1 Decembrie 1918”, cu SCM Timişoara,scor 72-78 (23-22, 17-10, 11-21, 21-25),  meciul contând pentru etapa a şapte a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri venea după o perioadă excelentă, cu trei victorii la rând, la Viena, la Cluj-Napoca şi acasă Zabiny Brno,  capotat în partea secundă a jocului, în faţă unei echipe puternice, candidată la o medalie naţională naţională. În distribuţia condusă de Manuel Rodriguez a debutat cu acest prilej ultimul transfer, pivotul Alina Crăciun, achiziţionată de la Phoenix Galaţi, ce a înscris două puncte.

În duelul nou-promovatelor, CSU Alba Iulia a început șovăielnic partida, fiind condusă în majoritatea primului parțial, însă în ultimele 4 secunde un coș marcat de Fleming a dus echipa gazdă în avantaj minim. În sfertul secund, echipa lui Manuel Rodriguez a fost de neoprit, formația din Banat reușind contraperformanța să înscrie un singur punct în primele 8 minute! Firesc, la mijlocul meciului, CSU Alba Iulia conducea, scor 40-32

*Cădere în sfertul al treilea!

Rolurile s-au inversat în al treilea sfert, în care SCM Timișoara a zburdat pe teren, având la un moment dat 18-4! „Alb-albastrele” nu s-au regăsit, au traversat cea mai neagră perioadă, iar vizitatoarele au preluat inițiativa și conducerea pe tabelă, după un sfert adjudecat 21-11.  Criza grupării albaiuliene a continuat și în ultimele 10 minute, oaspetele au avut un avantaj constant de 7-8 puncte, conservat până la final, cu toate că studentele s-au apropiat la 4 puncte când mai erau 80 de secunde (68-72). În runda următoare, CSU Alba Iulia joacă în deplasare cu ICIM Arad, sâmbătă, 2 decembrie.

Au marcat Ashley Morrissette – 23 de puncte, Ana Radovici – 12 puncte (11 recuperări) – „double-double”, Jessica January – 11, Tyshara Fleming – 10, Marta Fodor – 9, Andreea Fleșer – 3 (primele puncte în elită în fața fanilor), Cristiana Cutaş și Alina Crăciun – două; Diana Ignat, Lejla Omerbasic. Antrenor Manuel Rodriguez.

[nggallery id=4929]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea