Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria 85-47, în manşa tur a Cupei României | Echipa lui Popov calificată (aproape) în etapa superioară

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 42CSU Alba Iulia a debutat excelent în noul sezon, câștigând astăzi, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, în manşa tur a Cupei României, cu CSBT Alexandria, scor 85-47 (19-11, 23-16, 17-6, 23-17).

Trupa lui Popov nu a avut nicio emoție în a se impune, câștigând de o manieră categorică jocul inaugural al sezonului. Albaiuliencele au pornit ca din trombă, conducând cu 11-0, iar zarurile au fost aruncate încă de la mijlocul confruntării, la pauza mare scorul fiind unul detașat: 45-24. „În final rezultatul este unul foarte bun, însă au fost unele faze care m-au nemulţumit de felul în care le-am tratat. Cred că trebuie să jucăm în unele momente mai calm, relaxat. Ştiu că este primul joc oficial şi fiecare jucătoare vrea să îşi demonstreze abilităţile, dar baschetul este un sport de echipă, trebuie să punem exact în practică cele exersate la antrenament, cu pase mai multe, joc colectiv, dar sunt conştient că mai este nevoie de timp pentru asta. Am avut însă momente foarte bune, ne mişcăm rapid în teren, avem viteză şi sper ca pe parcurs să și corectăm greşelile şi să fim într-o formă tot mai bună”, a apreciat antrenorul Miroslav Popov.

*Asistență redusă, fără galerie

Aproximativ 120 de spectatori au asistat la acest meci, pe lângă asistența redusă, nici galeria „Gruppo Arnsberg” nu a mai asigurat fondul sonor obișnuit în Sala Universității „1 Decembrie 1918”

Grație acestui succes, ce a căpătat conotații mult mai clare până la final, o diferență dificil de remontat (38 de puncte), gruparea din Cetatea Marii Uniri este sigură de calificarea în etapa superioară, deși mai are de disputat returul.

Punctele gazdelor au fost marcate de Adrienne Webb – 20, Mariah King – 17, Sonia Ursu – 10, Asia Logan – 10, Vanessa Abel – 10, Marta Fodor – 9, Stefka Miteva – 6 și Jelena Antic – 3.

Returul se va disputa la Craiova, miercuri, 30 septembrie.

[nggallery id=1033]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea