FOTO, CS Zlatna – Unirea Sântana 0-1 (0-0), la juniori A1 | Dezamăgire pe Ampoi, arădenii au prima șansă la calificare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

CS Zlatna a pierdut pe Minaur” prima manșă cu Unirea Sântana, contând pentru etapa interjudețeană a juniorilor A1, scor 0-1 (0-0).

Echipa de pe Ampoi a avut marile ocazii ale actului secund, dar a fost taxată prompt de Stanciu (76), ce a speculat un contraatac. La întâlnirea disputată la lumina reflectoarelor au asistat peste 150 de spectatori.

ELIT

Zlatna este acum cu șanse împuținate de calificare, returul fiind sâmbătă, în Arad. „În cele din urmă s-a văzut diferenţa de vârstă, dar şi emoţiile tinerilor mei elevi, aflaţi în premieră la acest nivel. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu un portar excelent, care acum este favorită la calificare, însă noi ne vom bate pentru şansele noastre„, a precizat antrenorul Ionel Danciar.

Circumspecție în ambele tabere, combatantele preferând să nu riște, astfel că întâlnirea a fost lipsită de ocazii, transformându-se într-o dispută de luptă, între cele două careuri.

*Ocaziile ratate se răzbună!

Partida a fost echilibrată în prima parte, fără prea multe oportunități la cele două buturi. Tribunele s-au dezmorțit în startul actului secund, când șutul lui Truță a fost boxat de portarul Matiș.

O altă ocazie a fost irosită de L. Nistor, deposedat în ultimul moment de Politic, în minutul 69, în momentul când se pregătea să șuteze.

Matiș a intervenit excelent în minutul 71, în fața lui Kiraly, parând cu piciorul șutul acestuia din 10 metri. Replica a venit de la Diaconu (72), lovitură liberă prinsă de Bustan.

Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 76, Stanciu a scăpat pe contraatac și a finalizat la colțul scurt.

În minutul 83, Pușcău nu a reușit să împingă balonul în poartă din câțiva metri, ratând egalarea.

Un alt contraatac tăios al vizitatorilor l-a avut în prim-plan pe Diaconu, scăpat singur, însă Iviniș a evitat majorarea scorului cu un reflex excelent (89).

În prelungiri, An. Mărginean a ratat egalarea, o reluare cu capul din 6 metri prinsă de portarul advers, iar speranțele unui rezultat favorabil s-au stins…

CS Zlatna: Iviniș – P. Nistor, L. Nistor, Pușcău, Tontea, Bustan, An. Mărginean, Truță, Bradu  (50, Gîta), Kiraly, D. Cristea; rezerve Cărăbeț, Cucu, Gîta, Dandea, Adam, Gorea. Antrenor Ionel Danciar.

Unirea: Matiș – Toader, Poghirc, Vîrciu, Politic, Diaconu, Josan, Marc, Bălăban (80, Neag), Stanciu, Bud; rezerve Balint, Neag, Vesa, Anoriese, Florea. Antrenor Cătălin Puia.

Echipa pregătită de Ionel Danciar şi Tiberiu Boca va avea în faţă o echipă puternică, câştigătoarea ultimelor trei ediţii la acest nivel juvenil, returul urmând să se dispute sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.30, la Sântana (o nefericită programare, atât CS Zlatna, cât şi Olimpia Aiud, la juniori B1, urmând să lipsească de la Sărbătoarea fotbalului judeţean).

Dan HENEGAR

1 comentariu

CS OLIMPIA AIUD 9 iunie 2017 at 7:20

NU-I NIMIC BAIETI, GANDITI-VA CA MAI AVETI UN MECI ! MULTA BAFTA !

Comentariile sunt oprite