Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj 0-0 | Remiză cu ‘virușii” în al treilea meci al săptămânii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș nu a reușit să treacă peste oboseala acumulată în play-off-ul Cupei României, în partida cu CSM Slatina. și a remizat pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, scor 0-0, în ultimele 10 minute gazdele revendicând un penalty pentru henț. O partidă în care ocnamureșenii au presat, au avut numeroase oportunități, dar în același timp și oponenții au amenințat în câteva rânduri buturile lui R. Stângă, care a intervenit salutar când a fost solicitat. Sănătatea a terminat partida în inferioritate numerică, eliminat fiind Szoloși (74), dar și așa a cucerit primul punct extern al stagiunii, la Ocna Mureș fiind prima deplasare în care nu a primit gol.

*Dan Roman: “Oboseala și-a spus cuvântul”

Oboseala și-a spus cuvântul, suntem singura echipă din serie cu 10 jocuri disputate în 5 săptămâni. A fost meciul portarilor, dar în acela;i timp unul cu greșeli mari de arbitraj, contra ambelor formații, cu ofsaiduri inexistente semnalizate și un penalty clar ca lumina zilei neacordat nouă. Un meci pe contre, între echipe ce joacă deschis și un egal care ne mulțumește ținând cont de programul dens”, a spus Dan Roman.

CS Ocna Mureș: R. Stângă – Gorba, Cimpoieșu, Paleoca, (16, Al. Țăranu), D. Mic (74, Cioargă) – G. Goronea (60, Guț), Al. Giurgiu/ cpt, Socaci – Căt. Creț (74, Roman), Ceaca, An. Coman (60, D. Ghiță); rezerve Cadar, Bucșa, Coltor, Oprinca. Antrenor Dan Roman.

Sănătatea: Cotîrlă – Szoloși/ cpt, Căt. Mureșan, Poenar, C. Cîmpean, An. Ștefan, Al. Paul, D. Paul, Vescan, Da Silva, Al. Oltean; rezerve Țărmure, An. Pașca, Cobârzan, D. Goga, M. Rusu, Zărnescu, G. Florescu, Saroși, Tilincă. Antrenori Marius Semeniuc, Csaba Kis.

Arbitri An. Fodor (Deva), Cr. Bumb (Băcia), V. Duță (Avrig) Observatori D. Ciocănea (Sibiu), I. Suciu (Tg. Mureș)

Foto: Tavi MACARIE


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea