Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Crucea Roșie Alba a distribuit echipamente de protecţie şi dezinfectanţi pentru Spitalul Municipal Blaj. Donație de peste 50.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crucea Roșie Filiala Alba a distribuit echipamente de protecţie şi dezinfectanţi pentru Spitalul Municipal Blaj. Donația se ridică la o valoare de peste 50.000 de lei.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba, în completarea demersurilor sale de susţinere a unităţilor şi instituţiilor aflate în prima linie în lupta împotriva coronavirusului, a donat Spitalulului municipal Blaj, în calitate de spital suport COVID-19, o cantitate însemnată de materiale în valoare de 51.054 lei, destinate desfăşurării în condiţii optime a activităţii medicale, în contextul prezentei pandemii.

Materialele au constat în măşti FFP2, FFP3, 3PLY, mănuşi, combinezoane, viziere, dezinfectanţi de mâini şi suprafeţe, precum şi alte produse, toate având menirea de a fi utilizate în activitatea personalului medico-sanitar şi auxiliar sanitar, implicat în triajul, diagnosticarea, tratarea şi îngrijirea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Totodată, având în vedere situaţia curentă şi răspândirea vertiginoasă a virusului la nivelul judeţului nostru, în calitate de organizaţie umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor, recomandăm tuturor locuitorilor judeţului Alba multă prudenţă, curaj şi responsabilitate în desfăşurarea activităţilor curente. Prevenţia în acest context, adoptată la nivel individual prin luarea măsurilor de siguranţă recomandate, este un act de responsabilitate civică.

Misiunea umanitară fundamentală a Crucii Roşii este de a preveni şi alina suferinţa umană, protejarea vieţii şi sănătăţii, asigurarea respectării fiinţei umane, în mod imparţial, fără nicio discriminare de naţionalitate, rasă, sex, religie, clasă socială şi opţiune politică.

DIRECTOR,
Adrian Ionel Duşa

[nggallery id=8020]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea