Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ”CRĂCIUNU’ DIN 21” i-a strâns pe albaiulieni în Piața Cetății. Cei mici au primit daruri iar cei mari și-au încălzit sufletele cu vin fiert, cozonac și colinde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

craciunu din 21033Moș Crăciun a venit mai repede cu câteva zile pentru copiii din Alba Iulia. Duminică după-amiază acesta a fost așteptat în Piața Cetății, unde administrația locală a organizat ”CRĂCIUNU’ DIN 21” – o seară magică, în care sute de albaiulieni au asistat la un mini-spectacol pregătit special să creeze atmosfera veselă de sărbători.

Ignorând frigul, aceștia s-au încălzit lângă un foc de tabără, au cântat colinde și chiar au dansat, împreună cu invitații care au susținut mini-recitaluri pe scena amenajată în apropierea bradului – un grup de colindători de la Jidvei, Alin Ignat și Antinia, au asistat la premierea elevilor olimpici Andrei Precupescu, Mălina Roșca, Ana Zaharescu, George Ileană și Mihnea Costachi, cărora primăria le-a făcut cadou câte 1.000 de lei, și au gustat din cozonacul și vinul fiert împărțit de organizatori.

Pentru cei mici au fost pregătite peste 400 de pungi cu dulciuri, pe care le-au primit de la un Moș Crăciun super-bun, care nici nu i-a întrebat dacă au fost cuminți, și nici nu le-a cerut să spună o poezie, iar cei mari au primit calendare și urări de sănătate și ”Sărbători Fericite” de la Mircea Hava, primarul municipiului.

[nggallery id=2824]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea