// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: ,,Covorul roșu al Hollywood-ului” – tema Balului Bobocilor și al Boboceilor de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Cîmpeni. Cine sunt Miss și Mister 2016

bal-campeni14La orice început de an școlar, un moment mult așteptat de noii elevi de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Cîmpeni este participarea la Balul Bobocilor și al Boboceilor, eveniment desfășurat de această dată la Restaurantul ”Tulnic” din centrul orașului.

În seara balului, cei mai curajoși și mai talentați elevi din clasele a V-a și a IX-a au pășit cu emoție pe ,,Covorul roșu al Hollywood-ului” – tema concursului din acest an, creând o atmosferă destinsă în prezența profesorilor, invitaților și colegilor. Pe scenă, boboceii din clasa a V- a au fost prezentați de către elevii Teodora Catană și Sergiu Pogan, iar ,,starurile” clasei a IX-a de alți colegi din școală – tinerii Miruna Neagu și Tudor Țimonea.

În cadrul celor trei probe în care bobocii și boboceii și-au prezentat talentul de ,,actori”, aceștia au prezentat scenete, au dansat și au cântat, spre încântarea și deliciul publicului prezent. În prezența unui observator din Consiliul Elevilor, juriul format din viitorii absolvenți din clasele a XII-a a declarat la final ,,Miss Bobocel” pe Roxana Culda și ,,Mister Bobocel” pe Ștefan Baicu – ambii elevi în clasa a V-a, iar ceilalți câștigători au fost Annabelle Vrabie – ,,Miss Boboc” și Gabriel Jidoveanu – ,,Mister Boboc” , colegi de școală mai mari, din clasa a IX-a.

Pentru buna organizare și desfășurare a acestui eveniment, cadrele didactice implicate în organizarea acestui proiect au fost consilierul educativ Cristina Mucea, profesorii Sanda Bold, Gelu Muntea, Gică Mardare, Oana Joldeș, Anca Potinteu, care au beneficiat de toată susținerea și sprijinul noii conduceri a colegiului: directorul Natalia Narița și directorul adjunct Emilian Petrea.

Ovidiu CULDA  

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419