Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari.

S-a declanșat Revelionul lângă furnale, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat la pauză. La reluare, hunedorenii s-au desprins, prin reușitele semnate de Neacșa (61) și M. Coman (72, după un balon respins de Vâlceanu la sutul lui M. Lupu).

Echipa lui Florin Maxim a învins cu 3-1 (1-1) gruparea ilfoveană ce s-a bazat cu preoponderență pe garnitura secundă. Corvinul continuă parcursul de poveste și a făcut o nouă victimă, după ce în sferturi a umilit CFR Cluj

O performanță istorică reușită de „alb-albaștrii”, într-o atmosferă fabuloasă, cu peste 12.000 de spectatori în tribune.

Seară magică lângă furnale, după un joc în care au fost angrenați 4 jucători din Alba, Bradu, Lupu și Mitran, de la gazde, respectiv Carnat, la ilfoveni. Bradu, Lupu și Carnat au fost titulari și integraliști. În ultimele secvențe a intrat și Mitran.

Corvinul Hunedoara a ajuns pentru a 3-a oară în istorie în semifinalele competiției „KO”, precedenta dată fiind acum 40 de ani. Ultimul act se va disputa la Sibiu, în 15 mai, iar a doua finalistă se va stabili după confruntarea Oțelul Galați – „U” Cluj

Foto: FC Corvinul Hunedoara (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea