Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Copiii de la Grădiniţa ”Prichindel” din Cugir au primit daruri de la Moş Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spiritul sărbătorilor de Crăciun a pătruns şi în Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel”, din Cugir,unde într-o atmosferă caldă, în care au răsunat sunetele colindelor străbune, părinţi, bunici şi copii au aşteptat venirea lui Moş Crăciun.

Îmbrăcaţi în frumoase costume populare româneşti, copiii grupei mijlocii, îndrumaţi de doamnele educatoare Bârsan Ilona şi Cărpinişan Aurica au prezentat sub genericul ”În aşteptarea lui Moş Crăciun”, o Şezătoare, specifică sărbătorilor de iarnă, cu poezii, cântece despre iarnă, colinde şi dansuri populare româneşti. Efortul copiilor a fost răsplătit de venirea multaşteptatului Moş Crăciun, care le-a împărţit micuţilor darurile dorite. Fericiţi, ei au promis Moşului că vor fi la fel de cuminţi şi l-au rugat să vină şi la ei acasă să le aducă daruri. Şi pentru că sărbătorile bat la uşă, toţi participanţii prezenţi la serbare au primit din partea educatoarelor, urările de sărbători fericite, de sănătate şi multe bucurii în noul an.(C. P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea