Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Concurs de tir la Alba, de ziua Jandarmeriei Române. Vezi clasamentul final!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a organizat o serie de activităţi menite a celebra, pe data de 3 aprilie, actul de naştere al acestei instituţii, iar multe dintre aceste activităţi aniversare au fost competiţii diverse.

„Prin urmare, după ce jandarmii s-au întrecut în cadrul unor turnee de tenis de masă, de tenis de câmp sau fotbal, astăzi, 28 martie a.c., mult râvnita cupă a jandarmeriei la tir a fost pusă în joc. Este vorba de un concurs foarte aşteptat care de fiecare dată trezeşte pasiuni, chiar orgolii, pentru că aici se întâlnesc cei mai buni trăgători din tot judeţul, iar fiecare dintre aceştia doreşte să-şi adjudece victoria.

Concursul de astăzi a avut loc în Poligonul de tragere – Miceşti, începând cu ora 11.00 şi a fost organizat pe trei secţiuni. În prima parte s-au întrecut echipe din cadrul Jandarmeriei Alba, în cea de-a doua o echipă de jandarmi a avut de înfruntat  invitaţi din partea unor instituţii cu statut militar sau special, iar în ultima parte cei mai curajoşi dintre ziarişti au înlocuit pixul cu pistolul Makarov, iar unii nu au făcut-o deloc rău”, se arată în comunicatul remis presei de Jandarmeia Alba.

În urma omologării rezultatelor clasamentul final se prezintă astfel:

Secţiunea I-a (echipe din cadrul Jandarmeriei Alba):

Locul III – maior Drăgoi Marius şi plutonier adjutant Chicidea Nicodim – 184 puncte din 200 posibile;

Locul II – maior Muntean Ioan şi maior Jurcoveţ Cosmin – 185 puncte din 200 posibile;

Locul I – plutonier major Achim Aurelian şi maistru militar Rusu Radu – 185 puncte din 200 posibile ( au atins cercul de 10 puncte de  mai multe ori decât ocupanţii locului 2).

Secţiunea a II-a (o echipă din cadrul Jandarmeriei Alba şi invitaţi din partea unor instituţii cu statut militar sau special – IPJ Alba, Poliția Locală Alba Iulia, Penitenciarul Aiud, Liceul Militar Mihai Viteazul, Batallionul de Geniu Apulum,Serviciul Român de Informații Alba):

Locul III – IPJ Alba, agent şef Rodean Daniel şi agent şef Anton Claudiu, 171 puncte din 200 posibile;

Locul II – SRI Alba – 182 puncte din 200 posibile;

Locul I – Jandarmeria Alba, locotenent colonel Nistor – Roşca Claudius Paris şi plutonier major Achim Aurelian – 185 puncte din 200 posibile.

Secţiunea a III-a (reprezentanţi mass media):

Feminin:

Locul III – Obrejan Gina

Locul II – Mateş Alexandra

Locul I – Dumitriţa Marilena

Masculin:

 Locul III – Fleşer Claudiu

Locul II – Dorin Galdău

Locul I – Ciontea Valentin

Câştigătorii au primit din partea organizatorilor diplome, trofee şi medalii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea