Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Comandantul Detașamentului III Jandarmi Aiud, colonelul Gheorghe Grama, s-a pensionat după 27 de ani de activitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colonelul Grama Gheorghe, care a îndeplinit funcția de comandant detașament la Detașamentul III Jandarmi Aiud  în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba peste 10 ani, a ajuns la momentul pensionării și anume trecerea în rezervă.

Miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfășurat în prezența cadrelor inspectoratului.

Ofițer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Grama Gheorghe s-a pensionat după aproape 27 de ani de activitate desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice. În prezența cadrelor, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, domnul colonel Giurea Marius-Claudiu, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria și cetățenii vreme de 27 de ani, după care domnul colonel Grama Gheorghe a primit o diplomă de merit și apreciere pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

Prin intermediul domnului inspector șef, colonel Giurea Marius-Claudiu, jandarmii albaiulieni i-au adresat un mesaj de rămas bun și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului.

[nggallery id=4223]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea