Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Ciuli vrea ACASĂ! Mobilizare impresionantă într-un cartier din Alba Iulia pentru a găsi o pisică dispărută de acasă: ”O vrem înapoi, este parte din familie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Ciuli vrea ACASĂ! Mobilizare impresionantă într-un cartier din Alba Iulia pentru a găsi o pisică dispărută de acasă: ”O vrem înapoi, este parte din familie”!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toate că majoritatea deținătorilor de feline le supraveghează și au grijă de ele ca de niște copii, din nefericire, sunt situații în care acestea dispar fără să îți dai seama. În asemenea situație este și o familie din cartierul albaiulian Micești.

Una din cele două pisici ale familiei a dispărut în noaptea de duminică spre luni și este de negăsit de atunci. Stăpânii felinei s-au mobilizat exemplar și au căutat la pas fiecare metru al cartierului, câmpurilor, beciurilor, garajelor din zona străzii Abrudului, locul de unde a dispărut animalul.

Ciuli este o femelă din rasă europeană tigrată, ochii verzi, sterilizată. Poate fi diferențiată pentru că are zgardă albă cu inimioară și clopoțel, burtica mai roșcată și îi lăcrimează ochiul stâng (problemă din naștere). În medalionul de la zgardă este trecut și numărul de telefon al proprietarilor.

În ajutorul lor au sărit și prieteni și vecini, de la mic la mare căutând și întrebând în stânga și-n dreapta dacă cineva a vazut-o. Oamenii sunt convinși că Ciuli a fost luată de cineva, pentru că de mai bine de doi ani de când a fost găsită și adoptată, pisica nu a plecat de lângă casă.

Cei care au luat-o sunt rugați să o aducă înapoi, iar dacă sunt persoane care au vazut-o sau au informații despre locul unde s-ar putea afla, pot suna la numărul de telefon 0746.970.623.

”Trebuie să o găsim pe Ciuli! Suntem convinși că cineva a furat-o. Familia și vecinii au căutat fiecare metru al cartierului, câmpurilor, beciurilor, garajelor și este de negăsit.

S-a pierdut luni dimineața în Alba Iulia, zona Micești (în special străzile Abrudului, Calistrat Hogaș, Vidra, Calea Labului și împrejurimi).

O puteți recunoaște după zgarda albă, ochișorul stâng înlăcrimat (problema din naștere) și burtica alb-roșcată.

Dacă o vedeți pe undeva sau la cineva, vă rog, contactați-mă! Iar dacă cel care a luat-o vede postarea, te rog, adu-o înapoi. Este parte din familie!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea