// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO. Cerere romantică în căsătorie: Un abrudean a îngenuncheat lângă Statuia Julietei din Verona și i-a jurat iubire veșnică iubitei sale, o tânără din Roșia Montană

cerere-in-casatorie01Un abrudean, student la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a îngenuncheat lângă Statuia Julietei, din Verona, Italia, pentru a-și cere iubita în căsătorie, surpriză care va dăinui cu siguranță mult timp în inima tinerei.

Horațiu Andrei, un tânăr din Abrud, student la Facultatea de Teologie, l-ar face gelos și pe Romeo. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Mihaela, în urmă cu câteva zile, aproape de celebrul balcon al Julietei.

Iubita lui, Mihaela Teoc, este originară și ea din Munții Apuseni, comuna Roșia Montană, sat Cărpiniș, iar cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an într-o excursie în Delta Dunării. Cu toate că locuiau la doar cinci kilometri distanță unul de celălalt, destinul a făcut ca ei să se cunoască doar când au vizitat unul dintre cele mai frumoase locuri din România.

În urmă cu câteva zile au făcut o excursie în Verona, orașul Iubirii, cu scopul vizitării unor rude. Abrudeanul a profitat de ocazie și i-a făcut iubitei sale cel mai frumos cadou primit vreodată. Fata a spus ”DA”, iar cei doi moți urmează să se căsătorească anul viitor.

Mihaela este studentă la Facultatea de Istorie și Filologie.

Ziarul Unirea le urează ”Casă de piatră!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la FOTO. Cerere romantică în căsătorie: Un abrudean a îngenuncheat lângă Statuia Julietei din Verona și i-a jurat iubire veșnică iubitei sale, o tânără din Roșia Montană

 1. Un prieten 02.12.2016 la 23:08

  Felicitari, prietene!
  Un teolog deosebit si de mare caracter.
  Doamne ajuta!

 2. Doru 03.12.2016 la 23:36

  Foarte frumos!
  Felicitari.

 3. koty 05.12.2016 la 10:55

  Iata ca se poate si Abrudul la „asa da”!!!

 4. fane de la sifoane 05.12.2016 la 13:56

  asa si? milioane de indivizi si individe se cupleaza ca sa-si perpetueze specia… nu vad ei cu ce-s mai speciali…. pfff.. ce stire!!!