Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Cățelușa de serviciu Toga, dată spre adopție de Jandarmeria Alba Iulia: Ce note a obținut la cursuri 

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Cățelușa de serviciu Toga, dată spre adopție de Jandarmeria Alba Iulia: Ce note a obținut la cursuri

Jandarmeria Alba Iulia ofera spre adoptie o catelusa in varsta de 7 ani care din pacate sufera de Lupus si la recomadarea medicului veterinar nu mai poate lua parte la misiunile echipajelor.

Citește și: FOTO| Jandarmeria Alba Iulia oferă spre adopție o cățelușă: Suferă de Lupus și nu mai poate lua parte la misiuni. Boala este asemenătoare Psoriazisului

Jandarmeria Alba Iulia oferă spre adopție o cățelușă: Suferă de Lupus și nu mai poate lua parte la misiuni. Boala este asemenătoare Psoriazisului. Boala este asemenatoare Psoriazisului, nu este contagioasa, nici mortala. Dupa cum se vede in imagini, prezinta niste cruste ale pielii la nivelul ochilor si a botului, insa fara alte pericole pentru ea. Catelusa este dresata si asculta toate comenzile.

„Câinele de serviciu “Toga” s-a născut în data de 03.07.2015. De-a lungul carierei a avut 4 conductori alături de care și-a desfășurat activitatea. În data de 18.11.2018 a participat la primul curs de patrulare intervenție, iar în anul 2021 la cel de-al doilea. La cursuri a obținut note de absolvire peste medie. A participat la zeci de misiuni de asigurare, menținere și restabilire.”, ne-au transmis camarazii de la Jandarmeria Alba Iulia

Citește și: FOTO| Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba: Rolul deosebit pe care îl are câinele de serviciu în cadrul jandarmeriei

„Vă aducem la cunoștință faptul că Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, cu sediul în Municipiul Alba Iulia. România. Str. A.I.Cuza nr. 18. jud. Alba, telefon/fax : +40-258810525/+ 40- 258811926, cod fiscal 4331430 cedează cu titlu gratuit către persoanele fizice și juridice interesate următorul animal de serviciu care și-a pierdut aptitudinile specifice, iar la recomandarea medicului veterinar zonal al M.A.I. a fost scos din funcțiune:

1. CÂINE DE SERVICIU TOGA:

-Data nașterii – 03.07.2015;
-Sex – Femelă;
-C1P-941000015817036;
-Rasă – Ciobănesc german.

Vă rugăm să ne transmiteți până la data de 27.05.2022 ora 12.00 solicitările dumneavoastră. Solicitarea trebuie să conțină datele de identificare ale persoanei juridice sau fizice solicitantă.

Conform Legii nr. 217/2019 cedarea cu titlu gratuit a animalelor de serviciu se va face pe baza unui proces-verbal de predare-primire între unitatea deținătoare și adoptator și a unei declarații pe propria răspundere prin care adoptatorul precizează că deține mijloace financiare pentru a oferi condițiile impuse de legislația privind protecția animalelor.

În conformitate cu prevederile 1.M.A.I. 167/30.07.2009 adoptatorul se obligă să transmită în scris unității predătoare în termen de 30 de zile confirmarea din partea Consiliului Local că sunt asigurate condițiile de hrănire și asistență medicală, cu respectarea prevederilor legale privind protecția animalelor”, sună anunțul Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea