Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir, la ora bilanțului. Aproape 800 împrumuturi, în sumă de peste 1,8 milioane lei, acordate în 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

casa de ajutor reciproc cugir11La Casa de Cultură din Cugir s-a desfăşurat recent, Adunarea Generală a  a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P) din Cugir, eveniment ce a avut ca scop principal prezentarea, dezbaterea şi aprobarea Raportului asupra activităţii desfășurate de Consiliul Director pe anul 2015 și planul de acțiune pe 2016.  Tot pe agenda de lucru a reuniunii s-au aflat: Prezentarea Execuţiei bugetare pe anul 2015, Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016 și Raportul comisiei de cenzori pe anul 2015.

Președintele asociației, Vistian Blaga a evidențiat în raportul prezentat adunării generale, preocupările Consiliului Director cu privire la optimizarea activităţii instituţiei evidențiind faptul că anul trecut au fost aprobate plăți pentru 772 de cereri de împrumut în valoare totală de 1.843.820 lei. Tot în 2015 s-au plătit ajutoare nerambursabile unui număr de 163 persoane în valoare de 42.317 lei pentru: 40 decese, 27 prcasa de ajutor reciproc cugir07oteze dentare, 3 proteze auditive, 28 bilete tratament, precum și 17 ajutoare pentru mebrii cu pensii mici.

Printre acțiunile casei de ajutor s-a aflat și susținerea unor programe de audiențe ale președintelui executiv al Casei Județene de Pensii, prin acordarea spațiului asociației, fapt ce a făcut ca pste 180 de personae să-și poată rezolva problemele la Cugir fără a mai fi nevoite să se deplaseze la Alba Iulia. S-a evidențiat de asemenea, activitatea desfășurată la Clubul Pensionarilor CARP Cugir unde se desfășoară activități culturale și recreative, iar anul trecut au avut loc două întâlniri cu specialiști, pentru consultații de vedere și tot atunci s-a dat undă verde funcționării Cercului ,,Herbalife”- ,,Cum să trăim sănătoși”.

În finalul întrunirii, au avut loc dezbateri și s-au făcut propuneri referitoare la eficientizarea activităţii CARP,  la creşterea preocupărilor Consiliului Director pentru înbunătățirea situației economice a asociației și a creșterii numărului de membrii. La eveniment a luat parte și viceprimarul Cugirului prof. Horia Rotche.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2114]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea