Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Carolina Mall, la un pas înaintea marii inaugurări: Se fac ultimele finisaje la cel mai nou centru comercial din municipiul Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Carolina Mall, la un pas înaintea marii inaugurări: Se fac ultimele finisaje la cel mai nou centru comercial din municipiul Alba Iulia

Cu o zi înaintea inaugurării, Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, se află în plină pregătire. Lucrările de amenajare a magazinelor sunt în toi, iar angajații lucrează din greu pentru a finaliza totul la timp.

Centrul comercial este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, în cartierul Ampoi. Are o suprafață construită totală de peste 33.100 mp și peste 1.100 de locuri de parcare.

La parter, Carolina Mall găzduiește un hipermarket Carrefour, precum și magazine de modă, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice. La etaj, vizitatorii vor găsi un concept modern de Food Court & Entertainement, cu restaurante, fast-food-uri, o sală de fitness și un cazinou.

Albaiulienii se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio, Gioelia, Siebel, Jolidon, Cărturești, Cupio, Pro Beauty, Beauty Expert, Mobexpert, Optiblu, Cador, Rubin Farm, Sabon, Telekom, Bunătăți Ardelenești, BT, Clau.M, Vodafone, Silca, Flower Shop, Credit amanet, Marionnaud, Elcokids, VitaMix, Roben Toys, Orange, Magnolia, Avangard exchange, Delissima Bakery, CTC Store, SO! Coffee precum și un concept modern de Food Court & Entertainement situate la etajul mall-ului, unde vizitatorii se pot bucura de branduri precum KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play, The Jack Slots&Roulette. Totodată, începând cu 31 August se va deschide și cea mai modernă sală de fitness din oraș, StayFitGym.

În fața intrării principale se întinde un parc generos și contemporan, care completează perfect experiența oferită de noul centru comercial. Aleile îngrijite, împodobite cu vegetație bogată și plante ornamentale, îndeamnă la plimbare și relaxare. Băncile elegante și zonele de relaxare oferă locuri prietenoase pentru socializare sau pentru o pauză binemeritată, aproape de natură. Amfiteatrul și spațiul de joacă modern sunt gata să inspire starea de bine și distracția pentru toate vârstele.

Carolina Mall răspunde prezent în adoptarea energiei verzi, evidențiindu-și angajamentul față de mediu prin stațiile de încărcare pentru autovehicule electrice amplasate strategic în parcare. Aceste stații de încărcare moderne reprezintă un pas semnificativ către viitorul sustenabil, oferind clienților posibilitatea să își alimenteze vehiculele cu energie curată, în timp ce se bucură de cumpărături.

Carolina Mall este o investiție importantă pentru Alba Iulia și județul Alba. Centrul comercial va crea noi locuri de muncă și va contribui la dezvoltarea economică a regiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei Administraţia judeţeană cumpără materiale necesare la realizarea marcajelor rutiere pe drumurile judeţene, în valoare estimată de peste 407.000 de lei. Mai exact, este vorba de vopsea monocomponentă pe bază de solvent pentru marcaj rutier, microbile pentru marcaj rutier şi diluant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea