Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Carmen de la Sălciua a spus „DA”: A fost cerută în căsătorie în timpul vacanței în Dubai

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Carmen de la Sălciua a spus „DA”: A fost cerută în căsătorie în timpul vacanței în Dubai

Cunoscuta cântăreață Carmen de Sălciua a fost cerută în căsătorie de către Marius, iubitul acesteia.

Frumoasa artistă trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Cerută în căsătorie de iubitul ei Marian, vestea a venit imediat. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii. Lacrimi de fericire și un buchet de trandafiri, iar pe deget poartă cel mai frumos inel.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. După dezamăgirile din trecut, dragostea a bătut din nou la ușa ei. Marian Corcheș este bărbatul cu care vrea acum să își împartă viața. Cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță în Dubai. Iubitul ei i-a pregătit cea mai frumoasă surpriză și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă.

Carmen de la Sălciu a spus DA. Marian Corcheș vrea să ducă la un alt nivel relația dintre el și celebra artistă. Aflați în Dubai, a considerat că este momentul potrivit pentru a face pasul cel mare.

Carmen de la Sălciua: „Sunt o femeie fericită”

Sunt împreună de mai mult timp și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După mai multe dezamăgiri în dragoste, frumoasa brunetă simte din nou fiorii iubirii. În urma unui interviu acordat în presă în urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua a mărturisit că, alături de Marian Corcheș, se simte cu adevărat fericită și el o face să se simtă femeie, în adevăratul sens al cuvântului.

„Sunt o femeie fericită și deși se spune că fericirea nu trebuie să o spui în gura mare, eu îmi doresc să o strig de data asta pentru că am tăcut prea mult și am ascuns lucruri de dragul de a nu părea cumva și de dragul de a fi plăcută și acceptată de oameni. Chiar sunt fericită și omul ăsta mă face o femeie cu adevărat”, a povestit Carmen de la Sălciua la Antena Stars.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea