Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: BRADUL de CRĂCIUN 2018. Tendinţe şi sfaturi pentru împodobirea bradului

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă implică mai ales împodobirea bradului de Crăciun. Există atât de multe idei din care poţi să alegi, ţinând cont de preferinţele personale, dar şi de buget şi spaţiul disponibil.

Există idei mai tradiţionale ce presupun folosirea unor decoraţiuni clasice şi bineînţeles culoarea verde. Dar există şi un set special de idei super-creative şi non-tradiţionale care te vor face să priveşti Crăciunul cu alţi ochi. Cam despre asta este vorba când vorbim despre tendinţe pentru bradul de Crăciun 2018.

Câteva tendinţe pentru bradul de Crăciun 2018.

1. Putem decora bradul cu flori proaspete, ornamente din sticlă sau din metal, cu forme spectaculoase, umbreluţe, jucării în miniatură şi multe alte lucruri. De asemenea, se poate schimba culoarea bradului. În loc de un brad verde, optăm pentru unul negru, alb, cu conuri, fibră optică sau sclipici.

2. Glam. Nu este nevoie de mulţi bani ca să creezi un brad „glamorous”. Acest brad este absolul fermecător prin contrastul puternic dintre alb, roşu, auriu şi roz. Decoraţiuni, ornamente, globuri, beteala roşii, roz, mov şi aurii aşezate din abundenţă de jos până sus, pe un brad alb, crează un sentiment unic de magie.

3. Ornamente handmade. Nu cred că mai e nevoie să spunem că în prezent lucrurile handmade sunt la mare căutare. Foarte multe persoane sunt interesate de astfel de ornamente inedite şi când zic inedite mă gândesc la decoraţiuni realizate din cabluri albe obişnuite, plase de sac de iută sau rafie, beţe, aţă, hârtie, plastic… şi lista poate continua la nesfârşit. Totul ţine de imaginaţie.

4. Joacă-te cu florile şi vei fi în tendinţe brazi 2018! Una din cele mai interesante tendinţe pom de Crăciun 2018 face uz de prezenţa florilor aşezate din abundenţă pe crenguţe. Se pot folosi flori artificiale, cum ar fi de exemplu din mătase sau un material lucios şi foarte fin. Trandafirii, bujorii sau gerbera fac minuni.  O ghirlandă luxuriantă din aceste flori aşeazată în pom începând de la bază şi până în vârf, poate fi spectaculoasă. De-a lungul acestei ghirlande completează cu globuri şi conuri de brazi aurii. Rezultatul va fi unul extrem de plăcut.

5. Mai multă culoare! Copiii iubesc culorile chiar dacă noi adulţii, o dată cu trecerea timpului învăţăm să mai renunţăm la ele şi treptat tindem să ne uniformizăm. Acest design e super super jucăuş, extrem de bogat în culori, cu contraste foarte puternice.

6. Cum ar fi ca anul acesta să prinzi în brazi toate amintirile, bucuriile şi momentele speciale pe care le ai de o viaţă, fie ea mai scurtă sau mai lungă? Selectează cele mai reprezentative fotografii la care ţii şi atârnă-le ca nişte ornamente preţioase de crengile bradului. Pot fi poze din vacanţe, de la evenimente speciale (nunta, botez, aniversare), legate de pasiunile şi sporturile pe care le practică cei din familia ta. Pentru că rezultatul să fie deosebit pozele trebuie realizate în mod sepia său alb şi negru, dar nu e obligatoriu. Tu dai tonul. Pune aceste poze în rame aurite în miniatură şi aşează-le ici şi colo în brad. Dacă faci Crăciunul cu părinţii sau bunicii, acest brad poate capăta o semnificaţie şi mai profundă.

7. Împodobirea bradului se face plecând de la ideea de a folosi cât mai multă beteala curgătoare. Atenţie însă: este important ce tip de beteală alegi, pentru că dacă bradul are dimensiuni standard, iar tu alegi ghirlande prea răsfirate, prea bogate sau prea mari, nu faci decât să împachetezi bradul şi să-l ascunzi sub toate acestea. Secretul e să acorzi atenţie ghirlandelor fine, mai subţirele, albe, aurii sau argintii, cu aspect de mătase care pare să curgă în valuri de peste tot.

8. Ornamente naturale şi realism în culori împodobire brad 2018. E un trend pentru cei care vor să perceapă Crăciunul cu toate simţurile. Efectul e super simpatic. Felii de portocală uscată, beţişoare de scorţişoară, flori naturale de lavandă uscată, conuri adunate de asta toamnă din pădure, măr uscat, lămâie uscată, frunze uscate de dafin, păstăi uscate de vanilie, săculeţi în miniatură umpluţi cu cuişoare, mentă şi tot ce-ţi mai trece prin cap în materie de fructe şi flori uscate. În afară de aspectul foarte frumos, o aromă deosebită se va simţi în preajma bradului.

9. Ornamente supradimensionate pentru tendinţe pom de Crăciun 2018 contrastante. Este un trend foarte interesant şi se pleacă de la ideea arhicunoscută de a crea nişte puncte focale vizuale prin adăugarea unor decoraţiuni de mari dimensiuni în contrast cu unele mici.

Citește și: mesaje de Crăciun

Pentru un efect şi mai armonios, este recomandat să alegi o culoare sau o combinaţie de culori pentru bradul 2018 de care să ţii cont şi când împachetezi cadourile pe care Moşul le va pune sub brad.

Sursa: brazicraciun.net

[nggallery id=6559]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea