FOTO: Boxerii de la CSO Cugir, pe primele două locuri de pe podium, la ,,Cupa comunei Holod” – județul Bihor

Peste 50 de pugiliști reprezentând cluburi și asociații sportive precum: Gyor – Ungaria, Academia de Box Budapesta, Dacia Orăștie, CSM Botoșani, CSO Cugir, Baxi Box Salonta, și CSO Holod, au luat parte la prima ediție a competiției internaționale de box dotată cu ,,Cupa comunei Holod” – jud. Bihor.

Sala polivalentă din localitatea amintită s-a dovedit neîncăpătoare pentru iubitorii boxului veniți și din localitățile vecine pentru a asista la partidele organizate de gazde cu sprijinul nemijlocit al inimosului primar al localității Holod. Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a participat cu 6 boxeri conduși de antrenorul Gigi Constantin și anume: Juniorii Andrei Mătean (cat. 67 kg), Alberto Muntean(categ.57 kg.); cadeții Samuel Balica(categ. 54 kg.), Damian Gyapiaș (categ.38 kg.); copiii Alberto Tănase(32 kg.) și Denis Tănase(34 kg.). În urma unor meciuri deosebit de disputate, elevii antrenorului Gigi Constantin au avut o evoluție care a dovedit încă odată dorința de a învinge. Astfel, Andrei Mătean a ocupat locul I câștigând la puncte în fața lui Andrei Bologh – Ungaria, iar Samuel Balica la învins la tot la puncte pe Bogdan Cioară din Salonta. Pe locul II s-au clasat patru cugireni și anume: Alberto Tănase(pierdut la puncte) în fața lui Cristian Bucătariu – CSM Botoșani; Denis Tănase(învins la puncte) de Alexandru Magdarin de la Dacia Orăștie; Alberto Muntean(pierdut puncte) în confruntarea cu Kristzian Matyaș – Ungaria; Damian Giapyaș( a fost învins la puncte) de către Fani Szabo – Holod. Așadar, șase participanți ai CSO Cugir, toți pe podiumul reușitei competiții organizate la nivelul unei frumoase și harnice localități bihorene. O reușită neașteptată ce merită pe deplin călduroase felicitări!

Antrenorul Gigi Constantin: ,,Dorim să aducem mulțumiri CSO Cugir pentru asigurarea mijlocului de transport pentru sportivi( microbuzul clubului), precum și sponsorului(anonim), care a finanțat și de această dată, echipa pentru cumpărarea de alimente, apă și răcoritoare”. (C.P)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...