Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Boxerii de la CSO Cugir, pe primele două locuri de pe podium, la ,,Cupa comunei Holod” – județul Bihor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 50 de pugiliști reprezentând cluburi și asociații sportive precum: Gyor – Ungaria, Academia de Box Budapesta, Dacia Orăștie, CSM Botoșani, CSO Cugir, Baxi Box Salonta, și CSO Holod, au luat parte la prima ediție a competiției internaționale de box dotată cu ,,Cupa comunei Holod” – jud. Bihor.

Sala polivalentă din localitatea amintită s-a dovedit neîncăpătoare pentru iubitorii boxului veniți și din localitățile vecine pentru a asista la partidele organizate de gazde cu sprijinul nemijlocit al inimosului primar al localității Holod. Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a participat cu 6 boxeri conduși de antrenorul Gigi Constantin și anume: Juniorii Andrei Mătean (cat. 67 kg), Alberto Muntean(categ.57 kg.); cadeții Samuel Balica(categ. 54 kg.), Damian Gyapiaș (categ.38 kg.); copiii Alberto Tănase(32 kg.) și Denis Tănase(34 kg.). În urma unor meciuri deosebit de disputate, elevii antrenorului Gigi Constantin au avut o evoluție care a dovedit încă odată dorința de a învinge. Astfel, Andrei Mătean a ocupat locul I câștigând la puncte în fața lui Andrei Bologh – Ungaria, iar Samuel Balica la învins la tot la puncte pe Bogdan Cioară din Salonta. Pe locul II s-au clasat patru cugireni și anume: Alberto Tănase(pierdut la puncte) în fața lui Cristian Bucătariu – CSM Botoșani; Denis Tănase(învins la puncte) de Alexandru Magdarin de la Dacia Orăștie; Alberto Muntean(pierdut puncte) în confruntarea cu Kristzian Matyaș – Ungaria; Damian Giapyaș( a fost învins la puncte) de către Fani Szabo – Holod. Așadar, șase participanți ai CSO Cugir, toți pe podiumul reușitei competiții organizate la nivelul unei frumoase și harnice localități bihorene. O reușită neașteptată ce merită pe deplin călduroase felicitări!

Antrenorul Gigi Constantin: ,,Dorim să aducem mulțumiri CSO Cugir pentru asigurarea mijlocului de transport pentru sportivi( microbuzul clubului), precum și sponsorului(anonim), care a finanțat și de această dată, echipa pentru cumpărarea de alimente, apă și răcoritoare”. (C.P)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea