FOTO / Boxerii de la CSO Cugir, pe podium la Cupa României pentru tineret

În perioada 2-7 iulie, în Sala Sporturilor ,,Radu Voina” din Sighișoara s-a desfășurat în premieră, Cupa României de Box pentru Tineret,  sub egida Centenarului Marii Uniri și sub patronajul Federației Române de Box.

Competiția s-a bucurat de participarea a aproximativ 100 de pugiliști din toată țara, aceștia luptând la 10 categorii de greutate. Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, condusă de antrenorul Gigi Constantin, a fost prezentă la eveniment cu doi valoroși pugiliști, care dovedind multă ambiție și dăruire pentru culorile clubului, au reușit să urce pe podiumul competiției. Astfel, Alberto Muntean (cat. 60 kg.) a reușit să ocupe locul al treilea, după ce a pierdut în semifinal în fața vicecampionului national și component al lotului olimpic, Adrian Ciobanu de la CSO Slatina.

Pe aceeași poziție s-a situate și tânărul Andrei Mătean (cat 69 kg.), care tot în semifinală a fost învins de Alin Suciu de la CSU Cluj. Potrivit antrenorului Gigi Constantin, sunt rezultate destul de bune, având în vedere anvergura campionatului, cu jucători cu multe ore de antrenament și cu multe participări la competiții organizate în țară și peste hotare.

 ,,Ne-am fi dorit să fim  primii, dar, din păcate, alții au fost mai buni decât noi. Prezența boxerilor de la CSO Cugir pe locul al trelea de podium este o dovadă că avem jucători buni, talentați și ambițioși. Ne trebuie însă, mai multe participări la competiții pentru că acolo se văd cu adevărat rezultatele muncii la antrenamente. Sunt optimist și cred că la competițiile viitoare va fi cu mult mai bine și vom veni cu rezultate mai bune. Îi felicit pe cei doi elevi ai mei și mulțumesc conducerii CSO pentru sprijin”, ne-a declarat antrenorul Gigi Constantin.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...