Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Banchetul absolvenţilor de la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia a început! Vezi cum şi unde se distrează

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banchet - Colegiul Tehnic Apulum 003Elevii din anii terminali de la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia sărbătoresc în această seară ultima petrecere împreună şi anume banchetul sfârşitului de liceu. Deşi nu sunt în număr mare, profesorii şi elevii au fost foarte activi şi bine dispuşi la începutul petrecerii.

Chiar dacă luni este prima zi a examenului de bacalaureat, tinerii au lăsat în această seară emoţiile la o parte pentru că la Restaurantul E-sensy din Alba Iulia s-a dat liber la distracţie. Elevii promoţiei 2009 – 2013 ai Colegiului Tehnic Apulum şi-au luat rămas bun de la liceul în care au învăţat timp de 4 ani ajungând în cele din urmă la vârsta maturităţii. Încă de la ora 19.00 au fost cu toţii prezenţi pentru a face ultimele fotografii şi transmite cele mai bune gânduri. După ce au servit masa profesorii şi elevii au ieşit la dans, iar Djay Rareş a oferit ingredientele unei petreceri reuşite în care distracţia a atins cote maxime.

Pentru că orice început are şi un sfârşit, dar fiecare sfârşit este un nou început, Ziarul Unirea le urează multe reuşite şi succes în tot ceea ce îşi doresc.

Mai multe poze de la banchet pot fi văzute aici.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea