FOTO / Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Progres bun în zonele cu autorizație de construire. La nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord încă nu s-au început lucrările

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Potrivit Asociației Pro Infrastructura, în luna septembrie, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Impresa Pizzarotti, se poate observa un progres bun în zonele cu autorizație de construire. Tronsonul are o lungime totală de 17 km.

ELIT

Din păcate, punctele nevralgice ale acestui lot, nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord sunt încă departe de finalizare. De fapt, în aceste noduri încă nu s-au început lucrările.

Din informațiile publicate, autorizația de construire pentru nodul Alba Iulia Nord este foarte aproape de a fi emisă, iar pentru nodul Sebeș încă mai trebuie să avem răbdare.

„Așteptăm o mobilizare exemplară a constructorului în perioada următoare pentru a recupera întârzierile. Ultimul raport de progres emis de CNAIR în această lună arată un procent de execuție fizică de 34% pentru acest proiect de autostradă”, precizează reprezentanții asociației.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419