FOTO / Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Progres bun în zonele cu autorizație de construire. La nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord încă nu s-au început lucrările

Potrivit Asociației Pro Infrastructura, în luna septembrie, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Impresa Pizzarotti, se poate observa un progres bun în zonele cu autorizație de construire. Tronsonul are o lungime totală de 17 km.

INFORMARE COVID-19

Din păcate, punctele nevralgice ale acestui lot, nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord sunt încă departe de finalizare. De fapt, în aceste noduri încă nu s-au început lucrările.

Din informațiile publicate, autorizația de construire pentru nodul Alba Iulia Nord este foarte aproape de a fi emisă, iar pentru nodul Sebeș încă mai trebuie să avem răbdare.

„Așteptăm o mobilizare exemplară a constructorului în perioada următoare pentru a recupera întârzierile. Ultimul raport de progres emis de CNAIR în această lună arată un procent de execuție fizică de 34% pentru acest proiect de autostradă”, precizează reprezentanții asociației.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...