Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO / Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Progres bun în zonele cu autorizație de construire. La nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord încă nu s-au început lucrările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit Asociației Pro Infrastructura, în luna septembrie, pe lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Impresa Pizzarotti, se poate observa un progres bun în zonele cu autorizație de construire. Tronsonul are o lungime totală de 17 km.

Din păcate, punctele nevralgice ale acestui lot, nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord sunt încă departe de finalizare. De fapt, în aceste noduri încă nu s-au început lucrările.

Din informațiile publicate, autorizația de construire pentru nodul Alba Iulia Nord este foarte aproape de a fi emisă, iar pentru nodul Sebeș încă mai trebuie să avem răbdare.

„Așteptăm o mobilizare exemplară a constructorului în perioada următoare pentru a recupera întârzierile. Ultimul raport de progres emis de CNAIR în această lună arată un procent de execuție fizică de 34% pentru acest proiect de autostradă”, precizează reprezentanții asociației.

[nggallery id=4610]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea