Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Aur şi titlul de Campion Mondial IFAA pentru albaiulianul Incze Robert la Campionatul Mondial WIAC 2017 de la Cheile Gradiştei, judeţul Braşov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou rezultat excelent pentru albaiulianul Incze Robert. De data aceasta tânărul a participat în perioada 28 martie – 1 aprilie, la Campionatul Mondial WIAC 2017 de tir cu arcul în sală desfăşurat la Cheile Gradiştei în judeţul Braşov.

Robert s-a întors acasă cu medalia de aur la categoria Young Adults shooting style Bowhunter unlimited, devenind Campion Mondial IFAA.

Campionatul Mondial de tir cu arcul format IFAA (WIAC 2017) este organizat de Federaţia Românp de Arc Traditional şi Field (FRATF).

Concursul a avut două probe. Prima şi ultima zi proba IFAA, însemnând 2×6 runde a câte 5 săgeţi pe o ţintă aflată la 20yds, aproximativ 19m.

A doua zi proba FLINT 2×7 runde a câte 4 săgeţi, dar fiecare rundă la altă distanţă, distanţele variind între 6m şi 27m.

La ambele probe cercul cu punctaj maxim are diametrul de 8cm.

De data aceasta Incze Arpad, tatăl lui Robert a participat numai în calitate de tată şi antrenor.

[nggallery id=3717]

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea