Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atleta Denisa Komiveș (CSȘ Blaj) – dublă campioană națională!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentata atletă de doar 13 ani, Denisa Maria Komiveș (CSȘ Blaj) a cucerit două titluri naționale la recentele campionate dedicate copiilor 1 și 2.

La București, la etapa finală a întrecerii sportiva pregătită de Cristina Man (foto, dreapta) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în probele de 800 de metri (cu rezultatul 2:25.39) și 1500 de metri (timpul 5:04.05), ambele curse fiind adjudecate cu stil, cu recorduri personale (PB). Anterior, la etapa de zonă, blăjeanca a fost prima clasată în proba de 1500 de metri și a doua în cursa de 800 de metri.

“Denisa este o sportivă extrem de promițătoare, care a progresat enorm. Are un potențial deosebit, depinde doar de ea cum se va dezvolta în viitor”, a spus Cristina Man (vicepreședintele Federației Române de Atletism).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ca o comparație, anul trecut competitoarea din “Mica Romă” a cucerit aurul în proba de 800 de metri și medalia de bronz la 1500 de metri.

În acest context precizăm că sâmbătă, 8 aprilie, tot în capitală, au loc Campionatele Naționale de alergare pe șosea pe distanța de 5 kilometri, unde AC “Mica Romă” Blaj va fi reprezentată de Mihaela Blaga și Andreea Bogdan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea