Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Astăzi a avut loc Adunarea Generală AJF Alba *Transparenţă totală a structurii care conduce fotbalul mic

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi a avut loc Adunarea Generală ordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. După ce în acest an au fost amânate două Adunări Generale din cauza neîntrunirii cvorumului, de această dată au fost prezenţi la Adunarea Generală, 66 de membri din 82.

Şedinţa a început cu un moment de reculegere pentru persraonele din fotbalul judeţean şi naţional, care au plecat dintre noi. Toate cele 10 puncte de pe ordinea de zi a Adunării Generale AJF Alba au fost votate în unanimitate de cei prezenţi. Sorin Corpodean – preşedintele AJF Alba a prezentat raportul de activitate al Biroului Executiv AJF Alba şi bilanţul contabil pe anul precedent, respectiv execuţia bugetară pe anul 2013. Excedentul bugetar pe anul în curs al AJF Alba este de 109.256 lei. Vioara întâi din structura care conduce fotbalul judeţean, Sorin Corpodean s-a declarat extrem de multumit de cele realizate în ultimii ani în fotbalul mic, atât din punct de vedere economic cât şi fotbalistic.

*2014 este anul alegerilor… şi la AJF Alba

În primăvara anului 2014, vor avea loc alegerile pentru şefia AJF Alba, tot atunci urmând să fie prezentat un bilanţ complet al Biroului Executiv, la final de mandat.

[nggallery id=832]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea