Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Astăzi a avut loc a cincea ediţie a evenimentului „Fabrica de Bucurii”, la Centrul Comercial Alba Mall

Dragoş Suciu

Publicat

în

Astăzi, la Alba Mall, a avut loc a cincea ediţie a evenimentului „Fabrica de Bucurii”, organizat de Fundaţia Comunitară Alba. În cadrul evenimentului a avut loc şi tradiţionala licitaţie prin care s-a dorit strângerea de fonduri destinate Fondului Genius şi Programului YouthBank. Este de apreciat sprijinul financiar al albaiulienilor din cadrul licitaţiei, chiar dacă nu s-au „aruncat” prea mulţi bani, dar despre sumele strânse vom afla mai multe mâine.

Cei prezenţi au putut dona până în ziua evenimentului, la standul special amenajat în holul central al Alba Mall, jucării în stare bună, care vor fi apoi dăruite, de sărbători, unor copii din județ cu care soarta a fost mai puțin generoasă.

În cadrul evenimentului a avut loc şi o expoziţie culinară realizată de Cosmin Toma  – concurent Top Chef, un extraordinar concert de colinde, susţinut de albaiulianul „Gino” şi spectacol artistic realizat de Ionuţ Ionescu şi Școala de dans “Life is Dance”.

 [nggallery id=917]


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”.

Evenimentul organizat de Societatea cultural-patriotică Avram Iancu cu prilejul Zilei Naționale a României avut loc la Cluj Napoca, unde s-au sărbătorit 30 de ani de la ridicarea statuii Marelui Erou Național .

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost reprezentat de Corul elevilor îndrumați de profesor Gelu Muntea și o delegație condusă de director adjunct Monica Borteș.

Elevii îndrumați de domnul profesor Gelu Muntea au interpretat mai multe melodii patriotice despre Eroul Național Avram Iancu, acompaniati de glasul tulnicelor grupului de tulnicărese „Moațele ” din Câmpeni . De altfel, orașul nostru Câmpeni a fost reprezentat la eveniment atât de Corul Colegiului Național ” Avram Iancu” și de grupul de tulnicărese, dar și de domnul Ilie Berindei, cel care a realizat măreața statuie a lui Avram Iancu din centrul orașului Cluj-Napoca.

Celebrul sculptor originar din Câmpeni, stabilit de peste 40 de ani în Elveția a fost prezent la eveniment, ținând și un discurs emoționant. Totodată dl Ilie Berindei si-a reiterat dorința de a participa în anul 2024, când se vor împlini 200 de ani de la nașterea Marelui Eroului Național la evenimentele ce se vor organiza cu acest prilej, inclusiv la Câmpeni, locul unde s-a născut celebrul sculptor.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare