Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru un tânăr de 24 de ani, dintr-un sat din Alba, care a suferit două accidente vasculare și are stent montat la inimă: ”Are mare nevoie de o sobă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jurj Ghiță Tatian este un tânăr de 24 de ani nevoiaș și amărât care trăiește într-un sat din Apuseni, pe care greutățile vieții nu l-au ocolit în ciuda vârstei.

Locuiește în satul Negești din comuna Scărișoara și este cu probleme mari de sănătate. Deși are doar 24 ani, a suferit două accidente vasculare și are stent montat la inimă!

Cu toate că are puțină școală făcută, tânărul dorește să mulțumească din suflet prin intermediul ziarulunirea.ro unor oameni care de câțiva ani i-au făcut zilele mai bune: doamnei Dite Dinesz, realizatoarea emisiunii ”Izolați în România” care a ajutat la achiziționarea unor electrocasnice de maximă necesitate și unui domn cu inimă mare, Purda Alin, angajat al ISU Alba, care îl ajută cu tot ce ține de partea medicală, perfuzii și injectții, fără de care nu poate exista.

De asemenea, o verișoară a tânărului, a lansat un apel umanitar pentru cei care îl pot ajuta pe tânărul care urmează să fie operat la un picior: ”Are mare nevoie de o sobă deoarece cea pe care o are este foarte veche și arsă sau de o ladă frigorifică. Mă gândeam că poate mai sunt și alți oameni cu inima mare care vor să îl ajute”, a transmis aceasta.

Pentru cei care doresc să ajute, tânărul poate fi contactat la numărul de telefon 0729607930.

De asemenea, cei care vor să ajute cu donații în bani o pot face în contul tânărului, deschis la Banca Transilvania, pe numele lui, Jurj Ghiță Tatian:

RO06BTRLRONCRT0534674801


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea