FOTO| APEL UMANITAR pentru repatrierea unui tânăr de 30 ani, din Alba, decedat la Praga, în urma unui infarct

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O familie din Alba trece prin clipe cumplite, după decesul unei persoane dragi. Este vorba de un tânăr de 30 ani, care și-a pierdut viața în Praga, zilele trecute. Repatrierea costă 1.800 de euro, bani de care familia decedatului nu dispune.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Corșeu Adrian a fost un tânăr de doar 30 de ani, din Alba Iulia, din cartierul Oarda de Sus. Acesta a decedat zilele trecute în capitala Cehiei, la Praga, în urma unui infarct. Trupul neînsuflețit al bărbatului se află în prezent la morga spitalului universitar, în așteptarea de a fi adus în România și înmormântat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Familia lui Adrian a luat legătura cu Ambasada României în Praga, dar potrivit acestora, reprezentanții țării noastre nu s-au oferit să îi ajute cu nimic, doar au comunicat starea pacientului până la momentul decesului.

O firmă de pompe funebre din Alba Iulia s-a oferit să aducă trupul neînsuflețit al lui Adrian acasă, pentru suma de 1.800 de euro, care include actele necesare, sicriul și transportul până la Oarda de Sus.

Pe această cale, familia face un apel la persoanele cu suflet mare, care pot da o mână de ajutor, pentru ca Adrian să se întoarcă acasă la Oarda de Sus, unde va fi înmormântat.

Contul unde se strâng donații este deschis pe numele mamei lui Adrian, la Banca Transilvania:

CORȘEU ANA

Cont lei: RO28BTRLRONCRT0472009301

Dumnezeu să-l odihnească și să dea putere familiei îngenuncheate de durere!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419