Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru o familie din vârstnici din Apuseni: Se caută voluntari pentru igienizarea și restaurarea locuinței și donații materiale sau financiare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APEL UMANITAR pentru o familie din vârstnici din Apuseni: Se caută voluntari pentru igienizarea și restaurarea locuinței și donații materiale sau financiare

O solicitare urgentă de ajutor pentru o familie din Bucium Poieni a fost lansată în mediul online de Asociația Apuseni Spirit. Familia se confruntă cu dificultăți majore, fiind formată din persoane în vârstă cu mobilitate redusă și un membru cu dizabilități mentale. Situația lor este una deosebit de sensibilă, iar nevoile lor sunt urgente.

Vineri 29 septembrie, Asociația organizează un eveniment special în care este nevoie de voluntari dedicați pentru a oferi sprijinul necesar: ”Dorim să îmbunătățim condițiile de viață pentru acești oameni și avem nevoie de ajutorul vostru”, au transmis reprezentanții asociației.

”Cerem sprijinul vostru fizic, material sau financiar pentru a igieniza și restaura spațiul de locuit al acestei familii.

Suntem în căutarea donațiilor de vopsea lavabilă, plapume, paturi, vopsea pentru lemn la uși și geamuri și pensule. Fiecare donație, indiferent cât de mică, va face o mare diferență în viața acestor oameni.

Suntem bucuroși să anunțăm că ne-au promis sprijinul Protopopiatul din Câmpeni, prin preotul Paroh al Comunei, Primăria Bucium Poieni, doctorul de familie și echipele de medici specialisti. Acest sprijin este cu adevărat valoros și arată că putem face schimbări semnificative când suntem uniți.

Haidem să demonstrăm împreună că putem face o diferență în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru. Ne bazăm pe sprijinul vostru, indiferent de natura acestuia. Fie că alegeți să vă alăturați ca voluntari sau să faceți donații, fiecare gest contează.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea voastră și implicarea în această cauză importantă. Să arătăm că suntem o comunitate puternică, solidară și empatică!”

Card Bancar: donate.stripe.com/28o16r8az51F1dmfYY
Transfer Bancar: ASOCIATIA APUSENI SPIRIT
IBAN – RO71BTRLRONCRT0619071003
PayPal: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea