Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| APEL UMANITAR pentru o bătrânică bolnavă din Alba, care duce o viață grea din pensia sa mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O bunicuță care locuiește în condiții grele și care trăiește dintr-o pensie măruntă are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și asigura minimul necesar.

„Este bolnavă, are pensie de 800 lei pe care și-o împarte între chiria de 500 lei, utilități, mâncare și medicamente. Cine vrea să ajute, mă poate suna la 0753467330.

Am povestit aseară cu ea, a adunat restanțe la utilități. Mi-aș dori, cu ajutorul vostru să putem îmbunătăți condițiile din apartamentul bunicii.

Avem nevoie de mobilă pentru 3 camere, covoare, electrocasnice (are un frigider mic și o mașină de spălat nefuncțională) și cineva care ne poate ajuta cu un zugrăvit în baie.”, au fost cuvintele persoanei care dorește să îi ofere un trai mai bun.

Persoanele care dorect deci să ajute acest suflet sunt încurajate să apeleze la numărul de telefon afișat, pentru a afla detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea