FOTO: antrenamente inedite pentru powerliftierii din Alba, pe perioada pandemiei de coronavirus

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sportul de pe mapamond este blocat din cauza pandemiei de coronavirus, însă practicanții diverselor ramuri sportive caută fel și fel de soluții pentru a se menține în formă, adaptând antrenamentele la izolarea impusă de autorități.

Metode inedite stau și în dreptul powerliftierilor din județul Alba, ce nu renunță la efort, ba mai mult, identifică la domiciu variante de a se pregăti departe de sălile obișnuite de antrenament.În jur de 50 de sportivi din județ se antrenează în condiții speciale

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În galeria foto se regăsesc sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia (Catarambă Alexandru, Avram Laurențiu, Irimie Andrei, Pănăzan Ovidiu, Cioflică Andrei, Cazacu Alexandru, Ordean Daniel), CS Universitatea din Alba Iulia (Cazacu Sorin, Tat Carlos, Floca Mălina, Bejenariu Paul), CS Powerlifting Galda (Bălăiță Daniel, Frigator Horia, Oltean Mihai) sau CS Zeus Powerlifting Mihalț Lupașcu Darius, Hangan Călin)

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Chiar dacă este o perioadă dificilă, sportivii își continuă efortul. Cele mai importante cluburi din județ se preocupă de powerliftieri, asigurându-se echipamentul standard. Nu se lucrează chiar la intensitate maximă, dar există dorință de a munci, după un program clar de antrenament. În vremuri grele se văd caracterele tari”, a declarat Ovidiu Pănăzan (CS Unirea Alba Iulia) , președintele Federației Române de Powerlifting.

Dan HENEGAR