Foto/ Andreea Badiu și Matteo Borza, Miss și Mister Boboc 2018, la balul organizat de Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir

Centrul Culturul Cugir a găzduit vineri seara, ediția 2018, a Balului Bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir.

Scenariul balului din acest an a fost inspirat din serialul american de desene animate, ,,Total Drama Island” (Insula Dramei Totale) difuzat de Cartoon Netwoork. Ca și personajele din serial, care se bat pentru câștigarea marelui premiu de 100,000 $, tot așa a existat o competiție și între cele cinci perechi de boboci pentru ași adjudeca marele premiu de Miss și Mister Boboc.  Show-l s-a dovedit deosebit de atractiv, cu scenete de teatru, muzică, dans, dar și cu probe speciale de concurs, pentru care s-au luptat:  Gabriel Sabin și Giulia Loga, Costel Sârbu și Ioana Marin, Matteo Borza și Ciubotar Monica, Badiu Andreea Maria și Andrei Sebastian Gavriș, Dan Motocea și Jug Roxana.

Spectatorii au fost entuziasmați atunci,  cînd pe scenă și-au făcut apariția: trupa de dans Exonorotic Kids Cugir, Radu Stoian și Bianca Vesa (Clubul de Dans Sportiv „Pro Dance 2007″ Cugir), Fanfara de Copii a Centrului Cultural Cugir, Ioana Banu și Răzvan Micu care au pus în scenetă ” Bucluclașa literă F”. Au încântat de asemenea publicul prin prestația lor: Antonia Tufănescu, Tudor Țigănilă, Andrei Borza și Andra Bartalicz, rapperul Marian Gălan și în încheiere Trupa ,,The Bitt” Cugir.  Juriul i-a desemnat drept Miss și Mister Boboc Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, pe Andreea Badiu și Matteo Borza.

Titlul de Miss și Mister Popularitate  Balulul Bobocilor s-a decis printr -un vot online pe pagina de socializare a colegiului cugirean. Aceștia sunt Andrei Gavriș și Roxana Jug.

Locul II a fost acordat elevilor Dan Motocea și Ioana Marian, iar locul III concurenților Gabriel Sabin și Iulia Loga. Locul al IV – lea a revenit elevilor Monica Ciubotaru și Costel Sârbu.  (C.P.)

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...