Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Alte peste 230 de viziere, realizate de voluntarii din Alba Iulia, au fost donate cadrelor medicale și forțelor de ordine din Apuseni

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Orașele din zona Apusenilor au primit un nou sprijin din partea echipei de voluntari din Alba Iulia, care realizează viziere de protecție, cu sprijinul Asociației VeDem Just. Așadar, ieri a fost adus un al doilea transport, de 233 de viziere, pentru personalul ce este implicat direct în lupta cu noul coronavirus din orașele Abrud, Baia de Arieș, Câmpeni și Zlatna.

În urmă cu o săptămână, aproximativ 100 de viziere, fabricate de colectivul de voluntari din Alba Iulia, au reușit să fie aduse, sub formă de donație, celor din linia întâi din cadrul spitalelor și stațiilor de ambulanță.

Anunțul a fost făcut de către George Bursuc, unul dintre ambasadorii asociației Voci pentru Democraţie şi Justiţie, pe o pagină de socializare.

„Astăzi am adus 233 de viziere, donate de VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie (cu ajutorul celor care au donat la rândul lor bani) și confecționate de voluntarii Marius Bucea și echipa sa din Alba, cu sprijinul deosebit Fox Creativ, pentru: Poliția Zlatna, Spitalul Orășănesc Abrud, Poliția Abrud, Spitalul Orășănesc Câmpeni, Stația de Ambulanță Câmpeni, Poliția Câmpeni, SMURD Câmpeni, Poliția Baia de Arieș, Stația de Ambulanță Baia de Arieș, Căminul pt. vârstnici Baia de Arieș – sper că n-am mai uitat pe cineva.

Cu aceste două donații, au ajuns peste 300 de viziere în zona noastră, pentru protecția celor din linia întâi. Faceți o treabă excelentă, Marius Bucea și echipa, Cristi Danilet, Lucian Checheriță, Oana Negru, cei de la viziere.ro și nu numai – toți voluntari!”, a scris George Bursuc, ambasador VeDem Just.

În decursul săptămânii trecute, prima linie de producție pentru cei din linia întâi, coordonată de Marius Bucea a reușit să realizeze peste 1.100 de viziere care au fost donate instituțiilor și cadrelor din județul nostru.

Echipa își propune ca în decursul acestei săptămâni să producă 2.000 de viziere, pentru a reuși astfel să completeze necesarul la nivelul județulu, și mai ales, pentru ca vizierele să ajungă și acolo unde încă nu s-a reușit, dar unde este mare nevoie.

Cei care doresc să ofere un sprijin, pentru ca această producție să poată continua, pot dona accesând link-ul următor: https://vedemjust.ro/doneaza-pentru-viziere/.

Felicitări tuturor celor implicați!

[nggallery id=7839]

Sursă: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea