Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea/ LPS Alba Iulia) – o nouă medalie la CN Under 18, argint în proba de marș! Albert Zaharia și Roxana Filipan – recorduri personale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandra Maria Cristea, atletă legitimată la CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint a probei de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale de Atletism Under 18.

Sportiva pregătită de Gabriel Avram și-a adjudecat astfel a doua distincție la naționalele Under 18 de la București, după ce ieri a fost campioană națională la 5000 metri.

În cursa de marș, sportiva din Cetatea Marii Uniri a fost penalizată cu 30 de secunde după ce a primit 3 avertismente, însă a recuperat extraordinar în ultimul kilometru al probei, când a urcat de pe poziția a 4-a până pe locul secund. În aceeași cursă, Ana Petrescu (CS Unirea Alba Iulia, antrenor Mariana Bucerzan) a fost descalificată.

„Trebuie să mulțumim pe această cale primarului Gabriel Pleșa și Consiliului Loal Alba Iulia, pentru aprobarea recentă a sumei de 150.000 de lei pentru CS Unirea Alba Iulia, 50.000 de lei acum, iar restul la rectificarea din luna iulie”, a menționat antrenorul Gabriel Avram.

Citește și: FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – aur la naționalele Under 18 de atletism, Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – argint!

Rezultate bune au obținut în a doua zi a întrecerii alți doi competitori din Cetatea Marii Uniri. Elevii antrenoarei Mihaela Vlas au reușit, la a doua cursă în 24 de ore, să-și îmbunătățească recordurile personale.

Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), ieri vicecampion național în proba de 5000 metri, a terminat al 4-lea în cursa de 3000 metri, cu rezultatul 9:03.83. Roxana Daria Filipan (LPS Alba Iulia), junioară 3, s-a clasat pe locul 11 pe distanța de 3000 metri, timpul fiind 11:34.45, campioană devenind Alexandra Maria Hudea (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) cu 10:17.07.

În proba de 800 de metri, David George Cozma (CSȘ Blaj, antrenor Cristina Man) a fost al 5-lea, cu timpul 1:58.74, record personal, îmbunătățit cu 3 secunde, raportat la naționalele Under 20 de săptămâna trecută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: Viitorul Sântimbru, triumf în finala Cupei României, 5-1 cu Inter Unirea | Fiesta pentru trupa din Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 8 ani, Viitorul Sântimbru, vicecampioana Ligii 4, a cucerit Cupa României, iar la Galtiu s-a declanșat fiesta. Pe „Arena Cugir”, echipa condusă de Adrian Bicheși a dominat finala cu Inter Unirea, joc câștigat fără emoții, scor 5-1 (3-1). Citește și: FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea