Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea/ LPS Alba Iulia) – o nouă medalie la CN Under 18, argint în proba de marș! Albert Zaharia și Roxana Filipan – recorduri personale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandra Maria Cristea, atletă legitimată la CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia, a cucerit medalia de argint a probei de 5000 metri marș, din cadrul Campionatelor Naționale de Atletism Under 18.

Sportiva pregătită de Gabriel Avram și-a adjudecat astfel a doua distincție la naționalele Under 18 de la București, după ce ieri a fost campioană națională la 5000 metri.

În cursa de marș, sportiva din Cetatea Marii Uniri a fost penalizată cu 30 de secunde după ce a primit 3 avertismente, însă a recuperat extraordinar în ultimul kilometru al probei, când a urcat de pe poziția a 4-a până pe locul secund. În aceeași cursă, Ana Petrescu (CS Unirea Alba Iulia, antrenor Mariana Bucerzan) a fost descalificată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Trebuie să mulțumim pe această cale primarului Gabriel Pleșa și Consiliului Loal Alba Iulia, pentru aprobarea recentă a sumei de 150.000 de lei pentru CS Unirea Alba Iulia, 50.000 de lei acum, iar restul la rectificarea din luna iulie”, a menționat antrenorul Gabriel Avram.

Citește și: FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – aur la naționalele Under 18 de atletism, Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – argint!

Rezultate bune au obținut în a doua zi a întrecerii alți doi competitori din Cetatea Marii Uniri. Elevii antrenoarei Mihaela Vlas au reușit, la a doua cursă în 24 de ore, să-și îmbunătățească recordurile personale.

Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), ieri vicecampion național în proba de 5000 metri, a terminat al 4-lea în cursa de 3000 metri, cu rezultatul 9:03.83. Roxana Daria Filipan (LPS Alba Iulia), junioară 3, s-a clasat pe locul 11 pe distanța de 3000 metri, timpul fiind 11:34.45, campioană devenind Alexandra Maria Hudea (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) cu 10:17.07.

În proba de 800 de metri, David George Cozma (CSȘ Blaj, antrenor Cristina Man) a fost al 5-lea, cu timpul 1:58.74, record personal, îmbunătățit cu 3 secunde, raportat la naționalele Under 20 de săptămâna trecută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea