Rămâi conectat

Sport

FOTO: Alexandra Cristea (CS Unirea Alba Iulia) – aur la naționalele Under 18 de atletism, Albert Zaharia (LPS Alba Iulia) – argint!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două medalii au cucerit atleții din Cetatea Marii Uniri la Campionatele Naționale de atletism Under 18 care se dispută la București, rezultate remarcabile: o medalie de aur și una de argint. Astfel, Alexandra Maria Cristea (CS Unirea Alba Iulia/ LPS Alba Iulia) a devenit campioană națională în proba de 5000 metri, cu timpul 19:05.28 (record personal).

De asemenea, Albert Mario Zaharia (LPS Alba Iulia), pregătit de Mihaela Vlas, și-a adjudecat medalia de argint a probei de 5000 metri, cu rezultatul de 15:49.09 (PB), prima sa distincție națională din 2023. În cazul acestuia, s-au declanșat demersurile pentru transferul la CS Unirea Alba Iulia.

La doar 16 ani, eleva antrenorului Gabriel Avram se anunță o speranță a atletismului românesc, în urmă cu o săptămână Alexandra cucerind argintul în proba de 10.000 metri marș, la Craiova, la Under 20.

În proba de 1500 metri, Roxana Daria Filipan (LPS Alba Iulia) a reușit o cursă de apreciat, ea fiind junioară 3, și a terminat pe poziția a 5-a, cu Personal Best (5:11.25), campioană fiind Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/AC „Mica Romă” Blaj) – rezultat 4:23.18. La masculin, David George Cozma (CSȘ Blaj), antrenor Cristina Man, a terminat pe locul 4 în proba de 1500 de metri, cu timpul 4:11.69.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: Viitorul Sântimbru, triumf în finala Cupei României, 5-1 cu Inter Unirea | Fiesta pentru trupa din Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 8 ani, Viitorul Sântimbru, vicecampioana Ligii 4, a cucerit Cupa României, iar la Galtiu s-a declanșat fiesta. Pe „Arena Cugir”, echipa condusă de Adrian Bicheși a dominat finala cu Inter Unirea, joc câștigat fără emoții, scor 5-1 (3-1). Citește și: FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea