Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/Alergătorii veterani Vasile Hârjoc (CSO Cugir) și Emilia Gușat (CSM Alba Iulia) – rezultate notabile la Campionatul Internațional de Atletism Masters – Malaga 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Malaga – Spania s-au desfășurat recent, întrecerile din cadrul Campionatului Mondial de Atletism Masters 2018, competiție care a reunit peste 8000 de sportivi din aproape toate țările lumii. România a fost prezentă la eveniment cu o delegație formată din 18 sportivi, doi dintre alergători  fiind din Județul Alba.

Este vorba de Vasile Hârjoc ( n. Cut – Jud.Alba), legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și Emilia Gușat legitimată la Club Sportiv Municipal ,,Unirea” Alba Iulia.  În condițiile în care campionatul a fost unul de mare luptă și anvergură, cei doi atleți veterani ai județului Alba au obținut rezultate neașteptat e bune.

Astfel, Vasile Hârjoc (cat. + 65 ani)  a obținut locul 6 la proba de semi – maraton (21, o97 km),  cu timpul de 1:32:14.00. Tot el, la proba de 5000 m plat s-a situat pe locul 10 cu timpul de 19:48.21, iar la Cross Country (8 km) a venit pe locul 13, cu timpul de 32:49.00.

Un rezultat destul de bun a fost obținut și de atleta Emilia Gușat (cat. + 75 ani), care la proba de 5000 m Marș s-a clasat pe locul 11. Următoarele competiții pentru  care mă pregătesc sunt : Campionatul de maraton de la Chișinău, care va avea loc pe 30 septembrie, a.c. și Campionatul de maraton București Raiffeisen Bank, din luna octombrie 2018, de unde sper să mă întorc cu rezultate foarte bune”, ne-a declarat cugiranul Vasile Hârjoc.

   (C.P.)

[nggallery id=6149]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

1 martie – 28 mai 2024: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în județul Alba. Localități și program

Ziarul Unirea

Publicat

în

În 1 martie începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în ZONA 1 a județului ALBA, adică în orașele Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș și comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea